Kesätyö

PYHTÄÄN KUNNAN KESÄTYÖSETELIT 2024 HAKUAIKA 25.1.-14.4.2024

Pyhtään kunta myöntää kesätyöseteleitä viidelletoista nuorelle.

Kesätyöseteli on kunnan antama avustus yrityksille, ja sillä on tarkoitus madaltaa yritysten kynnystä nuorten palkkaamiseen. Kesätyöseteliä haetaan Pyhtään kunnan kesätyöhaun yhteydessä omalla lomakkeellaan. Jos nuori saa kesätyösetelin, voi hän hakea työpaikkaa pyhtääläisestä yrityksestä. Työhakemus tehdään siis yritykseen. Jos nuori ei työllisty setelin saatuaan, tulee seteli palauttaa takaisin määräpäivään mennessä kunnalle, jolloin se voidaan myöntää jollekin toiselle nuorelle.

Kesätyösetelin voi saada pyhtääläinen 15–17 -vuotias nuori. Kesätyösetelin arvo on 400 € ja setelillä tuettavasta kesätyöstä yrityksen tulee maksaa vähintään sama palkka kuin kunnan kesätyöstä (työn kesto on 60 tuntia 10 työpäivän aikana, bruttopalkka 500 €). Muista käytänteistä tulee sopia erikseen setelin myöntäjän kanssa. Seteli on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle nuorelle. Nuori voi saada vain yhden setelin kesälle. Nuori ei voi sekä työllistyä kunnan kesätöihin että saada kesätyöseteliä. Kesätyösetelillä voi työllistyä vain yrityksiin, joiden kotipaikka on Pyhtää. Setelillä ei voi työllistyä esimerkiksi yhdistyksiin, seuroihin tai säätiöihin.
Yksi yritys (yksi Y-tunnus) voi palkata enintään kaksi kesätyösetelin omaavaa nuorta.

Kesätyön päätyttyä yritys laskuttaa setelin kunnalta. Laskuun tulee liittää tositteiksi nuoren kunnalta saama seteli, työsopimus sekä tosite nuorelle maksetusta palkasta.

Hakuaika 25.1. - 14.4.2024.

Apua hakemukseen liittyvissä asioissa saat numerosta 050 331 9139 tai 050 473 5717.

HAE KESÄTYÖSETELIÄ TÄSTÄ

PYHTÄÄN KUNNAN KESÄTYÖT 2024 HAKUAIKA 25.1.-3.3.2024

Pyhtään kunnan työyksiköt tarjoavat noin viidellekymmenelle pyhtääläiselle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään. Kesätyöpaikkoja on tarjolla tänä vuonna 15 vuotta täyttäneille nuorille muun muassa lasten leireillä, lasten päivähoidossa, taidenäyttelyssä sekä kesäkioskissa ja kioskin laitevuokrauksessa.

Työ sisältää avustavia tehtäviä muun muassa siivouksessa, lastenhoitajina, lasten ohjaamisessa sekä leirien ruokahuollossa ja ohjaamisessa. Etsimme myös kesäkioskin myyjiä, laitevuokrauksen hoitajia sekä taidenäyttelyn valvojia.

Voit esittää ensisijaisen toiveen työtehtävästä ja -paikasta, pyrimme ottamaan sen huomioon valintoja tehdessämme.

Työsuhteet ajoittuvat pääasiassa kesä-, heinä- ja elokuulle. Työaika on kuusi tuntia päivässä. Työsuhteen pituus on kymmenen työpäivää ja palkka 500 €.

Kesätyöntekijöiden valinnassa huomioidaan ensisijaisesti tänä vuonna 15 vuotta täyttäneet nuoret, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta Pyhtään kunnan tai muiden työnantajien palveluksessa.

Hakuaika 25.1. - 3.3.2024.

Reipas ja aktiivinen asenne työhön on menestymisen avain. Muistathan, että työhakemuksella annat työnantajalle tärkeän ensivaikutelman itsestäsi. Ole rohkea ja erotu hakemuksellasi joukosta!

Muistathan antaa työntekijävalintojen tiedottamista varten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Apua hakemukseen liittyvissä asioissa saat numerosta 050 331 9139 tai 050 473 5717.

HAE MEILLE KESÄTÖIHIN TÄSTÄ

Lisätietoja:

hyvinvointikoordinaattori
Tytti Eriksson
050 473 5717
tytti.eriksson@pyhtaa.fi
vapaa-aikaohjaaja
Viivi Lillberg
050 331 9139
viivi.lillberg@pyhtaa.fi