Minitalot

TERVETULOA KOTIIN

Minitaloja Pyhtäälle?

Pyhtään kunta kehittää Siltakylän keskustaajamaa ja käynnistää minitalohankkeen. Hankkeen puitteissa Pyhtää pyrkii selvittämään kiinnostusta minitalokylään ja kartoittamaan kiinnostuneita, heidän toiveitaan ja tarpeitaan minitaloasumisen suhteen.

Tavoitteena on tarjota houkutteleva, kestävä, kustannustehokas ja kompakti asumisvaihtoehto perinteiselle omakotitalolle.


LÄHELLÄ

Minitaloille suunniteltu alue sijaitsee Huutjärven rannan tuntumassa, puiston, uimarannan ja palveluiden välittömässä läheisyydessä.


KAIKILLE

Minitaloasuminen sopii niin yksineläjille, pariskunnille kuin pienille perheillekin, jotka haluavat keskittyä olennaiseen ja nauttia asumisen helppoudesta.


EDULLISESTI

Minitalon hinta on luonnollisesti pienempi kuin suuremman omakotitalon. Asumiskustannukset pysyvät myös pienempinä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon.


Minitalot kartalla


Osallistu kyselyyn ja vaikuta tulevaan kotiisi Pyhtäällä!

Kyselyn tulokset auttavat kuntaa markkinoimaan aluetta potentiaalisille rakennusliikkeille ja kiinteistösijoittajille.

Kysely on avoinna 30.4. asti.


Tilanneviesti

Kysely on suljettu. Kiitos vastanneille!

Tutustu lisää Pyhtään menoon

Pyhtään Superkesä 2024

Pyhtään superkesä 2024


Tutustu kampanjaan
banneri

Kesätorit 2024

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyt kesätorit tulevat taas. Kesätorilla paikalliset tai läheltä tulevat myyjät, yrittäjät, yhdistykset, seurat ja muut toimijat pääsevät myymään tuotteitaan, esiintymään tai esittelemään toimintaansa.


Tutustu kampanjaan
Kottikärryt jossa auringonkukkia

Pyhtääläiset – videosarja

Pyhtääläiset sarjassa tutustutaan Pyhtääläisiin! Millaista on yrittää Pyhtäällä? Entä miten sujuu elämä purjeveneessä kolmen pienen lapsen kanssa? Sarja kurkistaa myös yhteen kunnan keskeisimmistä paikoista, nimittäin kyläkauppaan ja kauppiassiskosten Minnan ja Sannan iloiseen elämänmenoon. Ja mikä tärkeintä, sarjassa selviää millainen on Pyhtääläinen!


Tutustu kampanjaan
Pyhtääläiset – videosarja

Pyhtää kehittyy

Pyhtään kunta hakee kumppania Pyhtään Kaunissaaren satama-alueen suunnitteluun, toteutukseen ja operointiin. Tavoitteena on tehdä Kaunissaaresta Itäisen Suomenlahden houkuttelevin veneilykohde.


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kehittyy

Pyhtää kartalla

Pyhtää kartalla


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kartalla