Liikuntaneuvonta

Maksutonta liikuntaneuvontaa

Liikuntaneuvonta on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ammattilaisen antamaa ohjausta liikunnalliseen ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävään elämäntapaan. Liikuntaneuvonta on prosessi, jonka tavoitteena on terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta liian vähän liikkuvien ihmisten saaminen aktiivisen arjen ja liikunnan pariin. Liikuntaneuvonnassa asiakasta tuetaan tunnistamaan omat vahvuutensa ja mahdollisuutensa sekä liikkumisen mieltymykset ja merkitykset, sekä asettamaan realistiset tavoitteet liikunnan lisäämiseksi. Liikuntaneuvonnassa huomioidaan asiakas yksilöllisenä kokonaisuutena. Pyhtäällä liikuntaneuvontaa on kaiken ikäisille.

Kaipaatko ohjeita liikunnan aloittamiseksi, motivointia, tietoa omasta terveydestäsi, apua painonpudotukseen tai oman liikuntalajin löytämiseksi? Haluatko henkilökohtaista liikuntaneuvontaa tai liikuntasuunnitelman? Tervetuloa maksuttomaan liikuntaneuvontaan!

Liikuntaneuvonnan avulla löydät itsestäsi liikkuvan aikuisen

Ajanvaraus liikuntaneuvontaan

Voit varata ajan ilmaiseen liikuntaneuvontaan puhelimitse 0505354199 tai sähköpostilla emmi.soinisalo@pyhtaa.fi

Ai niin kuin ilmaista liikuntaneuvontaa?

Kirjastolta voi lainata liikuntavälineitä kirjastokortilla

Liikuntavälineiden lainaus onnistuu kirjastokortilla ja laina-aika on 2 viikkoa. Liikuntavälineiden käyttöön saa apua liikuntaneuvojalta.

liikuntaneuvoja
Emmi Soinisalo
050 535 4199
emmi.soinisalo@pyhtaa.fi