Vapaa-ajan asukkaille

Haaveiletko kevään muuttolintujen seuraamisesta lähiluonnossa, syksyn värien ihailusta mökkiterassilla tai siitä miten aamukahvikupposen kera seuraat sadepisaroiden tanssia peilityynellä järvellä?

Vai etsitkö aktiviteetteja ja elämyksiä luonnonhelmassa? Oma paratiisi saattaa löytyä vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta, kahden kansallispuiston laidalta, meren, joen tai järven rannalta.

Pyhtää sopii sinulle, joka etsit hyviä palveluja, luonnonläheisyyttä ja mahdollisuutta rauhoittua nykyajan kiireen keskellä. Tai yhdistä vaikkapa mielenkiintoinen kaupunkityö ja korkea elämänlaatu vapaa-ajan asunnolle etänä.

Pyhtäällä on noin 1400 ulkopaikkakuntalaisten omistamaa (yhteensä n. 2000) vapaa-ajan asuntoa.

Kunnan arvot ovat yrittäjyys, läheisyys, rohkeus ja luovuus. Haluamme kuntana kehittää palveluitamme arvojemme mukaisesti sekä asiakaslähtöisesti. Pyhtään omien palveluiden ja lukuisten yritysten lisäksi kivenheiton päästä löytyvät Kotkan palvelut ja uusi vihreä moottoritie mahdollistaa sujuvan pendelöinnin pääkaupunkiseudulle.

Tonttitarjontamme on kohtuuhintaista. Rakennusvalvonnan henkilökunta on helposti tavoitettavissa ja lupakäsittely nopeaa ja joustavaa.