Pyhtään kunta mukana Sagitta Sea Jazzeissa – Huuhkajatähti Fredrik Jensen laskeutuu Lököreen

Pyhtään kunta osallistuu lauantaina 11.6. järjestettävään Sagitta Sea Jazz -tapahtumaan Pyhtään Lököressä. Kunta järjestää iltapäivällä kello 15 Cafe Sagittassa konsertin, jossa esiintyy Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu. Iltapäivän konserttiin on yleisöllä vapaa pääsy.

Varsinaisen Sagitta Sea Jazzin järjestämistä ovat tukeneet Suomen jalkapallomaajoukkueessa pelaavat Jensenin veljekset Fredrik ja Richard. Sea Jazz osuu perheen mökkimaisemiin, sillä porvoolaiset Jensenit ovat Pyhtään Hevossaaren mökkiläisiä. Huuhkajat pelaa samana iltana Romaniassa, mutta veljeksistä nuorempi eli Fredrik on Sagittassa paikalla. Keväällä Saksassa vähäiselle peliajalle jäänyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja ei tällä kertaa tullut valituksi Huuhkajien matkaan.

Pyhtään viestintä- ja markkinointiasiantuntija Jari Korkki haastattelee Fredrikiä illan aikana.

Eero Koivistoisen kova kokoonpano
Sagitta Sea Jazzin illan aloittaa klo 19 kotkalainen Stella’s Sunday. Pääesiintyjäksi on niin ikään Pyhtäällä mökkeilevä saksofonisti Eero Koivistoinen kasannut kovan kokoonpanon: Jussi Lehtonen, rummut, Alexi Tuomarila, piano ja Jori Huhtala, basso. Eero Koivistoinen Quartetia vahvistaa pasunisti Antti Rissanen.

Pyhtään kunnan lisäksi Sagitta Sea Jazzin yhteistyökumppanina on Kymijoen Lohisoitto.

Lisätietoja:
Jari Korkki, Pyhtään viestintä 040 5628142
Pauliina Sakki, Pyhtään kulttuuri- ja matkailusihteeri 0400 587 911

 

Kuva: Pyhtään kunta/Jari Korkki
Kuvateksti: Sagitta valmistautuu jo Sea Jazzeihin 11.6.