Kesä tuo useita muutoksia Kotkan seudun paikallisliikenteeseen

Kesän 2024 aikataulut Kotka–Hamina–Pyhtää-alueen paikallisliikenteessä astuvat voimaan maanantaina 3. kesäkuuta. Aikatauluissa on useita muutoksia viime kesän aikatauluihin nähden. Kesän aikataulut ovat voimassa koulujen alkuun, elokuuhun saakka. Kesän aikataulut on nyt julkaistu miltei kokonaan Kotkan seudun reittioppaassa.

Pyhtäällä aikataulut käytännössä ennallaan – Valkmusaan uusi vuoro

Pyhtään osalta paikallisliikenneaikataulut ovat käytännössä ennallaan kesään 2023 nähden. Muutoksina ovat reittimuutokset Pyhtää–Kotka-linjoissa Kotkan keskustassa sekä uudet, lauantaisin ajettavat vuorot Kotkasta Siltakylän kautta Valkmusan kansallispuistoon.

Aikataulut ensin reittioppaassa – painetut aikataulut tulossa myöhemmin

Reittioppaassa on pääosa kesän aikatauluista olemassa. Puutoksia on vielä yhteensä noin kymmenessä linjassa. Loput kesän aikataulut tulevat reittioppaaseen näkyviin viikon sisällä, keskiviikkoon 15.5. mennessä. Reittioppaaseen ja verkkosivuille päivitetään tilannetietoa puuttuvista aikatauluista.

Lisäksi kuntakohtaisilla aikataulusivuilla julkaistaan aikataulut myöhemmin toukokuun aikana. Kotkan ja Haminan painetut aikataulut kesälle 2024 julkaistaan touko-kesäkuun vaihteessa. Painettuja aikatauluja tulee jakoon busseihin, seudun Waltti-palvelupisteisiin sekä kirjastoihin.

Pyhtää: Kesän 2024 muutokset Pyhtään aikatauluissa Avautuu uuteen ikkunaan

Kotkan seudun reittiopas: Kotka.digitransit.fi Avautuu uuteen ikkunaan
Tilanne reittioppaan aikatauluissa: Kesän 2024 aikataulut