Tilanneviesti

sort

Nuorisovaltuusto

Pyhtäällä toimii nuorisovaltuusto, jonka tarkoituksena on tuoda nuorten näkökulmaa esille päätöksenteossa sekä edistää nuorten asioita kunnassa. Nuorisovaltuuston jäsenet ovat 13-19-vuotiaita. Paikkoja nuorisovaltuustossa on 11-15 nuorisovaltuutetulle kunnanvaltuuston marraskuussa 2013 tekemän päätöksen mukaan. Nuorisovaltuuston toimikausi on kaksi vuotta. Jäsenet valitaan vaaleilla, joihin kaikilla vaaliajankohtana 13-19 -vuotiailla pyhtääläisillä on mahdollisuus osallistua.

Nuorisovaltuustolla on edustus hyvinvointilautakunnassa, hyvinvointilautakunnan suomenkielisessä jaostossa, hyvinvointilautakunnan ruotsinkielisessä jaostossa, tekniikkalautakunnassa sekä kunnanvaltuustossa. Lisäksi nuorisovaltuuston edustajat tuovat nuorten näkökulmaa esille työryhmissä, joissa edustavat nuorisovaltuustoa.

Nuorisovaltuusto kokoontuu kuukausittain kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta.

Pyhtään nuorisovaltuusto 2021-2022:

Lomperi Silja, puheenjohtaja
Nordling Jaakko
, 1. varapuheenjohtaja
Leppänen Samu
, 2. varapuheenjohtaja
Hautamäki Miila
, PR-henkilö
Heino Aava
, rahastonhoitaja
Heino Vella  
Kantola Elio 
Korpela Oona                    
Larvi Sanni
, sihteeri
Lauhkonen Kia,
varasihteeri
Maaranen Venla
, PR-henkilö
Pusila Samuli                    
Suvijärvi Hemi

Yhteydenotot nuorisovaltuustoon:

pyhtaa.nuorisovaltuusto@gmail.com

Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti on Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n syksyllä 2019 lanseeraama tunnustus kunnille, jotka edistävät kiitettävällä tavalla kunnan nuorten osallisuutta ja nuorisovaltuuston toimintamahdollisuuksia.

Ohjaaja:

Vapaa-aikaohjaaja
Jari-Pekka Sirén
044 767 6617
jari-pekka.siren@pyhtaa.fi