Kolmas Pyhtäältä Pöydältä puhuu akuista, sotesta ja eurovaaleista – nuoret rakentavat Future Arenaa

Kolmatta kertaa järjestettävän Pyhtäältä Pöydältä -keskustelutapahtuman ohjelma on julkaistu. Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Pyhtään Aeronautica Arena ja ajankohta perjantai/lauantai 14.–15.6. Tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton.

Kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa Pyhtäälle tuttuun tapaan joukon valtakunnallisia vaikuttajia ja kulttuuriväkeä. Tällä kertaa tapahtuman yhteydessä järjestetään myös nuorille suunnattu Future Arena.

Perjantain keskusteluissa painottuvat ajankohtaiset asiat: eurovaalit, sote, akkuteollisuus ja metsät. Lauantaina puhutaan kulttuurista muun muassa Pyhtäällä vaikuttaneen kirjailija Matti Mäkelän muistokeskustelussa.

Keskusteluissa ovat mukana muun muassa Antti Lindtman, Peter Vesterbacka, Anni Sinnemäki ja Kari Hotakainen. Tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman verkkosivulta https://www.pyhtaaltapoydalta.fi/. Ohjelma täydentyy ja tarkentuu edelleen.

– Tänä vuonna tapahtuman kanssa päällekkäin osuu parikin isompaa puoluekokousta, mutta siitä huolimatta ohjelma on mielestäni varsin laadukas, kehaisee Pyhtäältä Pöydältä -keskustelujen sisältökoordinaattori Jari Korkki.

– Olen tyytyväinen myös siihen, että kykenimme nyt poistamaan yleisöltä pääsymaksut.

Keskustelut nähdään suorana Yle Areenassa ja Pyhtään YouTube-kanavalla.

Lisätietoja:   

Jari Korkki, Pyhtäältä Pöydältä 2024 sisältökoordinaattori 040 562 8142

Future Arenan osalta Tytti Eriksson, Pyhtään hyvinvointikoordinaattori 050 473 5717