Liikuntaneuvonta

Maksutonta liikuntaneuvontaa

Liikuntaneuvonta on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ammattilaisen antamaa ohjausta liikunnalliseen elämäntapaan. Liikuntaneuvonta on prosessi, jonka tavoitteena on terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta liian vähän liikkuvien ihmisten saaminen aktiivisen arjen ja liikunnan pariin. Liikuntaneuvonnassa asiakasta tuetaan tunnistamaan omat vahvuutensa ja mahdollisuutensa sekä liikkumisen mieltymykset ja merkitykset, asettamaan realistiset tavoitteet liikunnan lisäämiseksi.

Kaipaatko ohjeita liikunnan aloittamiseksi, motivointia, tietoa omasta terveydestäsi tai apua oman liikuntalajin löytämiseksi? Haluatko henkilökohtaista liikuntaneuvontaa tai liikuntasuunnitelman? Tervetuloa maksuttomaan liikuntaneuvontaan!

Voit varata ajan ilmaiseen liikuntaneuvontaan puhelimitse, sähköpostilla tai varausjärjestelmän kautta. Mikäli sinulle ei löydy järjestelmästä sopivaa aikaa, otathan rohkeasti yhteyttä liikunnanohjaaja Lotta Richteriin.

Kirjastolta voi lainata liikuntavälineitä kirjastokortilla

Liikuntavälineiden lainaus onnistuu kirjastokortilla ja laina-aika on 2 viikkoa. Liikuntavälineiden käyttöön saa apua liikuntaneuvojalta.

Liikunnanohjaaja
Lotta Richter
050 535 4199
lotta.richter@pyhtaa.fi