Pyhtäältä Pöydältä oli menestys – Yle Areenassa nelinumeroiset katsojaluvut

Viime viikon perjantaina ja lauantaina Pyhtään Aeronautica Arenassa järjestetty yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma Pyhtäältä Pöydältä keräsi Yle Areenassa kumpanakin päivänä nelinumeroiset katsojaluvut. Lauantaipäivä on kohonnut jopa perjantaitakin suositummaksi, sillä tällä hetkellä lauantain ohjelma on käynnistetty Ylen kanavalla yli 1 600 kertaa. Perjantaina käynnistyksiä on runsaat 1 100. Luvut nousevat yhä, sillä tallenteet ovat Yle Areenassa katsottavissa vuoden. Tuhatta katsojaa pidetään suoratoistoissa tavallisesti hyvänä saavutuksena. Osa keskusteluista löytyy Pyhtään kunnan YouTube-kanavalta. 

 

Linkit:

Perjantai 14.6. Lava 1: https://areena.yle.fi/1-71075871
Perjantai 14.6. Lava 2: https://www.youtube.com/watch?v=DrvmgQeO4Lc&t=5775s
Lauantai 15.6: https://areena.yle.fi/1-71076589

 

Future Arena säväytti

 

Pyhtään kunnanjohtaja Terhi Lindholm iloitsee maksuttoman yleisötapahtuman menestyksestä, vaikka väkeä olisi paikan päälle mahtunut enemmänkin. Erityisen mielissään Lindholm on nuorten Future Arenasta, joka kytkettiin osaksi tämän vuoden keskusteluja. Future Arenalla nuoret pohtivat työpajoissa unelmiaan ja ratkaisuja omaa tulevaisuuttaan koskeviin kysymyksiin.

– On aina hyvä saada nuoria liikkeelle, ja tähän mennessä kertyneen palautteen perusteella nuoret ovat itsekin paitsi viihtyneet myös pitäneet tapahtumaa tärkeänä, Lindholm toteaa.

 

Jatkoa luvassa ensi vuonna

 

Pyhtäältä Pöydältä järjestettiin nyt kolmannen kerran, ja toista kertaa keskustelut nähtiin suorana myös Yle Areenassa. Tapahtuman sisältökoordinaattori Jari Korkki sanoo, että neljännen tapahtuman suunnittelu alkaa kesän jälkeen.

– Ensin pitää tietysti tehdä päätös tapahtuman jatkamisesta, mutta eiköhän näin kolmannen kerran jälkeen voi jo vähitellen puhua perinteisestä kesätapahtumasta, Korkki väläyttää.

 

 

Lisätietoja:

 

Terhi Lindholm, Pyhtään kunnanjohtaja 040 6708222

Jari Korkki, Pyhtäältä Pöydältä 2024 sisältökoordinaattori 040 5628142

 

Kuva: Pyhtään kunta/Carl Svanfält