Yrittäjyys

Pyhtää - yrittäjäystävällinen kunta

Pyhtää on hyvä paikka yrittää.

Olemme Pyhtäällä jo pitkään, sekä strategioissa että käytännön tasolla peräänkuuluttaneet elinkeinopolitiikan merkitystä kunnan kulmakivenä. Yritystoiminta luo työllisyyttä ja sitä kautta verotuloja kuntaan. Kaava ei voisi olla yksinkertaisempi - ei yritystoimintaa, ei kuntaa.

Keskeisimmät kunnan yhteistyökumppanit ovat Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy sekä paikallinen yrittäjäjärjestö Pyhtään Yrittäjät ry. Kunnassa toimii elinkeinotoimikunta, joka kokoaa yhteen matalan kynnyksen foorumiin kunnan päättäjät, keskeiset viranhaltijat, yrittäjät, yrittäjäjärjestön edustajat sekä kehittämisyhtiö Cursorin.  Näiltä sivuilta löydät tietoa ja hyödyllisiä linkkejä, olitpa sitten pohtimassa yrityksen perustamista Pyhtäälle tai yrityksesi sijoittamista Pyhtäälle. Toivotamme kaikki yritykset tervetulleiksi

Cursor palvelee yrittäjiä

Pyhtään kunnan keskeinen yhteistyötaho yrittäjien asioissa on Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy. Cursor tarjoaa monipuolisia palveluita seudun yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville.

Cursorin yritysneuvontapalvelusta löydät asiantuntevan avun ja tuen yritystoiminnan perustamiselle sekä sen kehittämiselle. Yritysneuvojamme tukevat sinua liikeidean ja rahoituksen suunnittelussa, liiketoimintasuunnitelmaa laadittaessa, yritystoiminnan käynnistämisessä, sekä yrityksen kansainvälistymiseen ja laajentamiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat apua myös yrityksen sukupolvenvaihdos- ja yrityskauppatilanteissa, sekä innovaatioiden kaupallistamisessa. Cursorin neuvontapalvelut ovat maksuttomia kaikille seudun yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville.

Cursor Oy:n toimipisteet:

Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka

Kauppakulma, Fredrikinkatu 7, 49400 Hamina

Hilding Business Park, Johtajantie 12, 07900

Yritysneuvonta palvelee arkisin 8 – 16, puh 040 190 2555.

Cursorin löydät myös Facebookista


Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö on tuottanut elinkeino- ja kehittämispalveluja Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kunnille jo 25 vuotta. Cursor vastaa seudun kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun kehittämishankkeita. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

Rahoitusta tarjolla yrityksille

Erilaiset toimijat tarjoavat yrityksille ja yrittäjille rahoitusta toimintaan ja kehitykseen.