Kutsu keskustelutilaisuuteen 11.10.

03.10.2022
Home&Found Pyhtäälle? Pari vuotta sitten Helsingistä itään -projekti https://www.helsingistaitaan.fi/ veti muun muassa Pyhtäälle väkeä pääkaupunkiseudulta ja viime kesänä Home&Found -...

Pyhtääläinen Lauri Joas rohkaistui perustamaan oman yrityksen residenssiyrittäjän tapaamisen jälkeen – ”Harva asia maailmassa on hienompi kuin se, kun joku valaa uskoa”

28.09.2022
Pyhtääläiset lapsuudenystävät Lauri Joas ja Petteri Lillberg ovat kulkeneet hieman erilaisen tien Huutcode-yrityksensä yhtiökumppaneiksi. Joas on alun perin kouluttautunut levyseppähitsaajaksi,...

Pyhtää kartalla

Pyhtää kartalla


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kartalla

Pyhtään Superkesä 2022

Pyhtään superkesä 2022


Tutustu kampanjaan
banneri

Meiän Pyttis 2022 -asukasbudjetointi

Meiän Pyttis -asukasbudjetointi.


Tutustu kampanjaan
Meiän Pyttis 2022

Helsinki - Pyhtää Walk

Helsinki-Pyhtää -kävelykisassa tarkoituksena on kerätä askelia arjessa yhdessä joukkueesi kanssa. Kerättyjen askeleiden perusteella joukkueenne etenee virtuaalisesti Helsingistä Pyhtäälle. Voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla Pyhtään liikuntapalveluihin.


Tutustu kampanjaan
Helsinki - Pyhtää Walk

Erä- ja luontokulttuurimuseo Pyhtäälle?

Pyhtään kunta on ylpeä saadessaan osallistua historiallisen erä- ja luontokulttuurimuseon paikkakuntahakuun. Valtakunnallisesti merkittävän hankkeen arvo on suuri Suomelle ja Suomen maakuvan vahvistamiselle kansainvälisesti.


Tutustu kampanjaan
Travel near. Get far.