Poikkeuksia kirjaston aukiolossa viikolla 20

15.05.2023
Pyhtään kirjaston poikkeavat aukiolot viikolla 20: Tiistaina ja keskiviikkona 16.-17.5. kirjasto on kokonaan suljettu kirjastojärjestelmän ja perussiivouksen vuoksi; myös omatoimikirjasto on poissa...

Kymenlaakson Jäte tuo jäteaseman palvelut Pyhtäälle tulevana lauantaina 13.5. klo 9-13

11.05.2023
Kymenlaakson Jäte Oy tuo jäteaseman palvelut Pyhtäälle lauantaina 13. toukokuuta klo 9–13 osoitteeseen Malminsuontie 2. Jäteasemalle voi tuoda enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän...

Pyhtää kehittyy

Pyhtään kunta hakee kumppania Pyhtään Kaunissaaren satama-alueen suunnitteluun, toteutukseen ja operointiin. Tavoitteena on tehdä Kaunissaaresta Itäisen Suomenlahden houkuttelevin veneilykohde.


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kehittyy

Pyhtää kartalla

Pyhtää kartalla


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kartalla

Pyhtään Superkesä 2023

Pyhtään superkesä 2022


Tutustu kampanjaan
banneri

Meiän Pyttis 2022 -asukasbudjetointi

Asukasbudjetoinnissa 2022 kunnan asukkaat pääsivät ideoimaan, kehittämään ja päättämään mihin kunnan tulisi käyttää valtuuston budjetoimat 20 000€. Asukasbudjetointi on yksi tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia, jossa yhdistetään demokratia ja talous.


Tutustu kampanjaan
Meiän Pyttis 2022

Erä- ja luontokulttuurimuseo Pyhtäälle?

Pyhtää oli kymmenien suomalaisten kuntien ja kaupunkien joukossa tavoittelemassa perustettavaa uutta valtakunnallista erä- ja luontokulttuurimuseota alkuvuodesta 2021 ja selvisi kilvassa hienosti pronssisijalle. Pyhtää onnittelee Imatraa voitosta!
Hakemuksemme oli kuitenkin niin hieno, että siihen kannattaa edelleen tutustua! 


Tutustu kampanjaan
Travel near. Get far.