Terhi Lindholm on Pyhtään uusi kunnanjohtaja – ”Yhteistyötä, positiivista ilmapiiriä ja yrittäjäasennetta”

17.05.2022
Pyhtään kunnanvaltuusto valitsi maanantai-illan kokouksessaan yksimielisesti Pyhtään uudeksi kunnanjohtajaksi nykyisen Kotkan kaupungin kehitysjohtajan Terhi Lindholmin. Kunnanjohtajan valinta oli...

Koronarokotusten nelosannokset laajenevat Pyhtäällä

10.05.2022
Pyhtäällä tarjotaan koronarokotteen neljättä annosta iäkkäille henkilöille, jotka kuuluvat kotihoidon tai omaishoidon piiriin,  Lisäksi nelosannosta suositellaan myös terveydentilaltaan ja...

Meiän Pyttis 2022 -asukasbudjetointi

Meiän Pyttis -asukasbudjetointi.


Tutustu kampanjaan
Meiän Pyttis 2022

Helsinki - Pyhtää Walk

Helsinki-Pyhtää -kävelykisassa tarkoituksena on kerätä askelia arjessa yhdessä joukkueesi kanssa. Kerättyjen askeleiden perusteella joukkueenne etenee virtuaalisesti Helsingistä Pyhtäälle. Voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla Pyhtään liikuntapalveluihin.


Tutustu kampanjaan
Helsinki - Pyhtää Walk

Erä- ja luontokulttuurimuseo Pyhtäälle?

Pyhtään kunta on ylpeä saadessaan osallistua historiallisen erä- ja luontokulttuurimuseon paikkakuntahakuun. Valtakunnallisesti merkittävän hankkeen arvo on suuri Suomelle ja Suomen maakuvan vahvistamiselle kansainvälisesti.


Tutustu kampanjaan
Travel near. Get far.

Pyhtää taskussa

Pyhtää kävelee Euroopan ympäri. Kummat voittavat, nuoret vai aikuiset?


Tutustu kampanjaan
Pyhtää taskussa -sovellus

Voita omakotitontti Pyhtäältä

Vuoden 2020 tonttiarvonnassa arvotaan omakotitontti Pyhtäältä. Pyhtää sopii hyvin sinulle, jos kaipaat hyviä peruspalveluja, väljää asumisympäristöä ja luonnonläheisyyttä, mutta haluat löytää kaupunkitason palvelut lyhyen ajomatkan päästä.


Tutustu kampanjaan
Tonttiarvonta