Loviisan kansalaisopisto kerää kurssitoiveita tulevalle lukuvuodelle

24.03.2023
Loviisan kansalaisopistossa on käynnissä tulevan lukuvuoden suunnittelu ja kerää samalla kurssitoiveita palvellakseen paremmin toiminta-alueensa ihmisiä. Jätä kurssitoivomuksesi 27.3. mennessä....

Pyhtää tahkosi poikkeusvuonnakin miljoonatuloksen

22.03.2023
Pyhtään kunnan tilinpäätös vuodelta 2022 näyttää runsaan miljoonan euron ylijäämää. Tarkalleen kunnan tilikauden tulos on 1,09 miljoonaa euroa plussalla. Verotulot kasvoivat edellisvuodesta melkein...

Pyhtää kehittyy

Pyhtään kunta hakee kumppania Pyhtään Kaunissaaren satama-alueen suunnitteluun, toteutukseen ja operointiin. Tavoitteena on tehdä Kaunissaaresta Itäisen Suomenlahden houkuttelevin veneilykohde.


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kehittyy

Pyhtää kartalla

Pyhtää kartalla


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kartalla

Meiän Pyttis 2022 -asukasbudjetointi

Asukasbudjetoinnissa 2022 kunnan asukkaat pääsivät ideoimaan, kehittämään ja päättämään mihin kunnan tulisi käyttää valtuuston budjetoimat 20 000€. Asukasbudjetointi on yksi tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia, jossa yhdistetään demokratia ja talous.


Tutustu kampanjaan
Meiän Pyttis 2022

Erä- ja luontokulttuurimuseo Pyhtäälle?

Pyhtää oli kymmenien suomalaisten kuntien ja kaupunkien joukossa tavoittelemassa perustettavaa uutta valtakunnallista erä- ja luontokulttuurimuseota alkuvuodesta 2021 ja selvisi kilvassa hienosti pronssisijalle. Pyhtää onnittelee Imatraa voitosta!
Hakemuksemme oli kuitenkin niin hieno, että siihen kannattaa edelleen tutustua! 


Tutustu kampanjaan
Travel near. Get far.

Rakkaudella Pyhtäältä

Rakkaudella Pyhtäältä -sarjassa tutustutaan pyhtääläisiin intohimojensa parissa. Jollekin intohimo on puhdas ruoka, toinen saa voimaa puiden kaatamisesta. Luovuuden lähde voi yhdelle olla joki, toiselle taas meri tai maalaismaisema. Kaikkia heitä, Rakkaudella Pyhtäältä -sarjan henkilöitä, yhdistää elämä Pyhtäällä. 


Tutustu kampanjaan
Rakkaudella Pyhtäältä