Onnellisen vanhuuden pilottihanke esittäytyy Pyhtään kirjastossa 2.10.

25.09.2023
Pyhtään kunnan ja Seurana Oy:n käynnistämä seniori-ikäisten yksinäisyyden torjumisen pilottihanke esittäytyy Pyhtään kirjastossa maanantaina 2.10. klo 10–11. Esittäytyminen on osa Pyhtään...

Asiakas- ja potilastietojärjestelmän päivitys vaikuttaa Kymenlaakson hyvinvointialueen palveluihin 23.-24.9.2023

22.09.2023
Kymenlaakson hyvinvointialueen asukas- ja potilastietojärjestelmää päivitetään viikonloppuna 23.-24.9.2023. Tämän vuoksi sähköisessä ajanvarauksessa on käyttökatko ja palvelu voi hidastua myös...

Pyhtääläiset – videosarja

Pyhtääläiset sarjassa tutustutaan Pyhtääläisiin! Millaista on yrittää Pyhtäällä? Entä miten sujuu elämä purjeveneessä kolmen pienen lapsen kanssa? Sarja kurkistaa myös yhteen kunnan keskeisimmistä paikoista, nimittäin kyläkauppaan ja kauppiassiskosten Minnan ja Sannan iloiseen elämänmenoon. Ja mikä tärkeintä, sarjassa selviää millainen on Pyhtääläinen!


Tutustu kampanjaan
Pyhtääläiset – videosarja

Pyhtää kehittyy

Pyhtään kunta hakee kumppania Pyhtään Kaunissaaren satama-alueen suunnitteluun, toteutukseen ja operointiin. Tavoitteena on tehdä Kaunissaaresta Itäisen Suomenlahden houkuttelevin veneilykohde.


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kehittyy

Pyhtää kartalla

Pyhtää kartalla


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kartalla

Pyhtään Superkesä 2023

Pyhtään superkesä 2022


Tutustu kampanjaan
banneri

Meiän Pyttis 2022 -asukasbudjetointi

Asukasbudjetoinnissa 2022 kunnan asukkaat pääsivät ideoimaan, kehittämään ja päättämään mihin kunnan tulisi käyttää valtuuston budjetoimat 20 000€. Asukasbudjetointi on yksi tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia, jossa yhdistetään demokratia ja talous.


Tutustu kampanjaan
Meiän Pyttis 2022