Hakeminen varhaiskasvatukseen

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Hoitopaikkaa tulee hakea 4 kuukautta ennen toivottua hoidon alkamista. Mikäli hoidon tarve johtuu opinnoista tai työllistymisestä, eikä alkamisajankohta ole ennakoitavissa, tulee hakemus jättää niin pian kuin mahdollista. Hakemus on kuitenkin jätettävä viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan.

Varhaiskasvatuspäällikkö päättää lasten sijoittamisesta päivähoitoon. Valmistelusihteeri tekee varhaiskasvatuksen maksupäätökset.

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi

Sähköisessä asioinnissa voi perhe hakea lapselle varhaiskasvatuspaikkaa, muuttaa yhteystietojaan, antaa suostumuksensa korkeimpaan maksuun, toimittaa tuloselvityksen sekä irtisanoa hoitopaikan.

Sähköinen asiointi tukeutuu Windows-käyttöjärjestelmään. Asiointi ei toimi mobiililaitteilla, tableteilla eikä Mac-käyttöjärjestelmässä. Selaimista varmimmin toimivat Explorer, Mozilla ja Google Chrome.

Palvelut, jotka eivät vaadi tunnistautumista:

Palvelut, jotka vaativat tunnistautumista:

Palvelun käyttäminen vaatii omilla pankkitunnuksilla tunnistautumista. Lisäksi palvelut edellyttävät nykyistä tai aikaisempaa varhaiskasvatusasiakkuutta, jolloin perheen tiedot ovat valmiina varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmässä.

(Lähetä selvitykset liitetiedostoina tai anna lupa korkeimpaan maksuun)

Tulostettavat lomakkeet: