Rakennusvalvonta

Pyhtään rakennusvalvonta lupaa palvella asiakkaita ripeästi ja tasapuolisesti. Joustavuus ja asiakaslähtöisyys ohjaavat toimintaamme.

Rakennusvalvonta huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamisessa sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Kiinteistörasiteasioista vastaa ensisijaisesti Maanmittauslaitos.

Rakennusvalvonnan kesälomatiedote:

Hyvä rakentaja! Huomioithan, että myös rakennusvalvonta on kunnanviraston kesäsulun aikana 1.-28.7.2024 osittain suljettu.

Neuvonta, aloituskokoukset ja rakentamisenaikaiset katselmukset järjestetään, mutta heinäkuun aikana lupapäätöksiä ei tehdä eikä lupa-asioita valmistella.

Mikäli tarvitset lupapäätöstä kesän ajalle, toimithan ripeästi!

Rakennusvalvonnan yhteydenotot kesäsulun aikana:

kiinteistöpäällikkö Iikka Voutilainen, 044 767 6654, iikka.voutilainen@pyhtaa.fi

työpäällikkö Teemu Turunen, 050 3077 396, teemu.turunen@pyhtaa.fi

Yhteystiedot

Rakennusvalvonta
Motellikuja 4
49220 Siltakylä

Lupapiste.fi -palvelu

Pyhtään rakennusvalvonnassa on käytössä rakentamisen lupakäsittelyä tehostava Lupapiste-asiointipalvelu. Pääasiassa kaikki rakentamisen luvat käsitellään sähköisesti Lupapiste.fi palvelun kautta. Rakennusvalvonta neuvoo ja ohjaa kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä sähköisen Lupapiste.fi-palvelun kautta. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä.

valmistelusihteeri (rak.valvonta)
Sanna Setälä
040 710 4709
sanna.setala@pyhtaa.fi
rakennustarkastaja, (lupa- ja valvonta-asiat, ympäristöterveydenhuolto, ymäpäristönsuojelu)
Satu Kahila
p.044 767 6831, satu.kahila@pyhtaa.fi