Majoituspalvelut

Kaunissaaren koulukartano

Toukokuusta lokakuuhun majoitut väljästi ja yksilöllisesti yhden- tai kahdenhengen huoneissa tai perhehuoneissa. Salissa voit viettää perhejuhlia tai järjestää vaikkapa teema- tai yritystilaisuuksia. Koulukartano sijaitsee lyhyen kävelymatkan etäisyydellä vierasvenesatamasta. Tarvittaessa kuljetuksiin saa apua. Majoittumista myös purjeveneessä. Lisäksi mahdollisuus vuokrata paljua saunomisen yhteydessä. Ja polkupyöriä myös saatavilla majoittujille.

Kaunissaaren lomamökit

Lomamökit tarjoavat rauhoittavan miljöön lomanviettoon. Lämmitetyissä hirsimökeissä nukut makoisat yöunet keskellä kaunista mäntymetsää. Lomamökit sijaitsevat Kaunissaaren koillisosassa niemellä, johon aurinko paistaa koko päivän.

Kaunissaaren Maja

Kesällä 2021 perinteisen, jo vuodesta 1955 palvelleen ravintolan yhteyteen valmistui viisi upeaa majoitushuonetta, joten Kaunissaaren ihanasta kesästä voi nyt nauttia pidempäänkin. Myös Majan rantasauna uudistui ja makoisien löylyjen ohella pääset nyt nauttimaan myös ulkoporealtaaseen.

Kaunissaaren majatalo

Kaunissaaren majatalossa yövyt viehättävässä aidon kalastajakylän miljöössä. Kaunissaari luonnonihmeineen on käsissäsi – tulitpa sitten muuttolintuja bongaamaan keväällä, sydänkesää ja yötöntä yötä juhlimaan tai nauttimaan elokuun jo hämärtyvistä illoista. Yritys tarjoaa myös hyljesafareita, kalastusnäytöksiä ja venetaxi-palveluita.

Kaunisvirta

Kaunisvirran mökki

Upea kelohirsinen vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön Pyhtään Strukantiellä. Mökki sijaitsee joen äärellä, aivan luonnon helmassa. Mökillä on majoitusmahdollisuudet 12:lle kahdessa erillisessä mökissä, päärakennuksessa ja saunarakennuksessa. Palju vuokrattavissa. Mökillä on myös grillikatos, hieno perinnehirsinen varastoaitta ja puucee. Rannassa uimalaituri.

Millcreekranch

Millcreek Ranch

Millcreek Ranchilla voi majoittua kurssien aikana ja muulloinkin sovitusti. Majoitukseen sisältyy aamiainen ja eri maksusta liinavaatteet. Sängyissä on peitot ja tyynyt. Käytössä on kaksi aittaa sekä muusta käytöstä remontoituja 2-4 hengen tiloja kahdessa kerroksessa. Molemmissa kerroksissa on wc, yläkerrasssa lisäksi suihku. 3-tallirakennuksesssa on myös suihku ja wc.

Lodge Vehmas

Iso skadinaavinen designhuvila itäisen Suomenlahden rannalla. Nauti huikeista merimaisemista avomeren äärellä. Veneelle on suojaisa satama, jossa on myös lapsille turvallinen uimapaikka. Läheiset metsät ovat hyviä sienestys- ja marjastuspaikkoja. Maastopyöräilyyn sopivat polut alkavat suoraan pihasta. Kalastusmahdollisuudet ovat mainiot; ahventa, haukea, meritaimenta... Mahdollisuus myös vesilintujen metsästykseen yksityisellä kosteikolla (http://www.sorsastus.com).

Loma-Vastila

Luonnon helmassa, Kymijoen rannalla tarjolla viehättävä ja siisti mökki neljälle hengelle. Ryhmille majoitusta kunnostetussa kansakoulurakennuksessa. Lyhyt matka mm. Valkmusan kansallispuistoon, Kotkaan, Strömforsin ruukkiin ja Loviisaan. Lisähintaan tarjolla soutuvene, 2 kajakkia ja 2 polkupyörää.

Pyhtää Garden Villa

Pyhtää Garden Villa sijaitsee Pyhtään kirkonkylässä. Majoituspaikassa on puutarha ja maksuton WiFi. Huvilan yhteydessä on terassi. Omassa kylpyhuoneessa on maksuttomia kylpytuotteita. Käytettävissä on myös astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi ja vedenkeitin. Pihalla on lasten leikkipaikka ja grilli, ja lähistöllä voi kalastaa.

Pyhtään Kulttuuritalo

Luovan työn residensseja Siltakylässä. Voit tulla taloon huilaamaan tai työskentelemään, kehittelemään ja ajattelemaan. Voit myös majoittua tapahtumien, työpajojen tai yksityistilaisuuksien yhteydessä yhdeksään tunnelmalliseen huoneeseen, tai varata itsellesi tai seurueellesi kokonaisen huoneiston - tai jopa koko talon. Myös kokous- ja työpajatiloja sekä saunaosasto.

Pyhtään vuokramökit

Pyhtään Vuokramökit sijaitsevat luonnonkauniissa Munapirtin saaressa, Hyvin varustellut mökit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Mökit ovat erikokoisia ja soveltuvat pienestä aina isoon ryhmään asti. Jokainen mökki sijaitsee merenrannalla, joista on mahdollista seurata upeita auringonlaskuja.

Stockforsin
Patruunantalo

Patruunantalo on paikka, jossa voi aistia vanhan hengen ja rauhoittua olemaan nyt. Patruunantalolla yhdistyy vanhan ajan yksinkertaisuus ja nykyajan ylellisyys. Majoitustilaa on niin päärakennuksessa kuin saman pihapiirin Hunajatalossa. Stockforsin alue herää kukoistukseen kesällä runsaan kulttuuri- ja taidetarjonnan myötä. Talviaikaan Patruunantalo tarjoaa oivalliset puitteet ja tapahtumia rauhoittumiseen.


Skitunäsin vuokramökki

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa. Skitunäsin vuokramökki on 10-12 henkilölle soveltuva hirsinen loma-asunto Pyhtäällä, aivan meren rannassa. Mökillä on biljardipöytä, takka ja sauna sauna. Pihassa nuotiopaikka ja grillikota ja erikseen vuokrattavissa noin 10 henkilölle tarkoitettu rantasauna.


Kivikosken vuokramökki

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa. Kivikosken vuokramökki on 5-8 henkilölle soveltuva kelohirsinen joenrantamökki Strukan mökin vieressä, Pyhtään kirkonkylän laidalla. Kivikoskella on Big Brother talosta ostettu lasinen näköalasauna ja puulämmitteinen palju. Pihassa grillikota ja nuotiopaikka.


Strukan vuokramökki

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa. Strukan vuokramökki on 12-15 henkilölle soveltuva hirsinen huvila Pyhtäällä kirkonkylän laidalla, joen äärellä. Strukalla on biljaripöytä parvella ja palju ja huvimaja puutarhassa. Huvimajassa kaasulla toimiva parilagrilli. Rannassa laituri ja soutuvene käytettävissä.

The Navetta

Lantaluukku tarjoaa majoitusmahdollisuuden upeissa persoonallisissa tiloissa. Käytössäsi on myös tunnelmalliset saunatilat, joissa on tilava pukuhuone ja poreamme. Pyyhkeet ja vuodevaatteet kuuluvat hintaan.

Vierastalo Terikoff

Vierastalo Kiviniemen kartanon pihapiirissä meren rannalla. Viehättävä paanutalo oli aikoinaan kartanon emännöitsijän asunto ja tilanhoitajan konttori, Vierastalo majoittaa kaksi henkilöä. Käytössäsi on keittiö, salonki, lasiveranta, makuuhuone, garderobi ja kylpyhuone sekä oma puutarhapiha terasseineen. Laiturilta nouset soutuveneeseen nauttimaan raittiista meri-ilmasta.

Villa Vanessa

Yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita. Huoneissa on satelliitti-TV. Jokaisessa huoneessa on suihku ja WC. sekä uloskäynti terassille tai parvekkeelle.

ÖÖD Hotel Versso / Kuva Pyhtään kunta / Carl Svanfält

ÖÖD Versso

Neljä modernia peiliseinäistä mökkiä Verssossa mäntymetsän keskellä meren tuntumassa. Jokaisessa mökissä on sauna, suihku, wc, terassi ja grillausalue. Niiden sisustuksessa näkyvät Marimekon klassiset kuosit Unikko, Tiiliskivi, Siirtolapuutarha ja Räsymatto.

Puuttuuko yrityksesi listalta tai haluatko tietoja muokattavan.
Ota yhteyttä: kunnanvirasto@pyhtaa.fi tai p. 05 4601 5600