Omakotitontit

Hanki toiveittesi omakotitontti luonnonkauniista merellisestä Pyhtään kunnasta

Reilun kokoiset tontit kohtuuhintaan, palveluhenkinen rakennusvalvonta, laadukkaat peruspalvelut, kaunis luonto, positiivinen vire ja hyvät kulkuyhteydet. Näitä tarjoaa kokoaan suurempi Pyhtään kunta ja toivottaa omakotirakentajat lämpimästi tervetulleeksi.

Kiinnostaako maalaisidylli vai houkutteleeko palveluiden läheisyys? Tontteja on tarjolla eri asuinalueilla ja moneen makuun.

Sammalkallio ja Sammalmetsä

Sammalkallion ja Sammalmetsän asuinalueet sijaitsevat peruspalveluiden, kuten päiväkotien, koulun ja kirjaston, läheisyydessä sekä hyvien lähiliikuntapaikkojen yhteydessä.

Luonnonkauniin ja pitkän historian omaavan Pyhtään uudet asuinalueet, Sammalkallio ja Sammalmetsä, sijaitsevat hyvällä paikalla keskustaajamassa, koulun, päiväkodin ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien lähellä.

Asuinalueen yhteyteen on kaavoitettu runsaasti viheralueita ja laadukkaita lähiliikuntapaikkoja on tarjolla runsaasti. Itse asuinalueella sijaitsee myös uusi Taikametsän päiväkoti.

Peruspalveluiden lisäksi Sammalkalliosta on lyhyt matka Kotkan kaupunkitason palveluihin, ja Helsinkiin on vain reilun tunnin ajomatkan päässä E18-tietä pitkin.

Sammalkallion tonttien koko vaihtelee noin 1100–2400 m2 välillä ja rakennusoikeutta tonteilla on 250 + 50 m2 – 300 + 100 m2.

Sammalkallio tarjoaa tontteja erilaisiin makuihin – kumpuilevaa mäntymetsää, kallioita sekä myös rehevämpiä tontteja puutarhanhoidosta ja kotitarveviljelystä kiinnostuneille.

Hartikantien tontit

Uudet Hartikantien tontit ovat tulleet myyntiin keväällä 2020. Tontit sijaitsevat keskustaajaman liikuntapuiston läheisyydessä ja lyhyen matkan päässä esim. Lökören pienvenesatamasta ja Pyroll-Areenasta. Tonttien neliöhinnat vaihtelevat 12 ja 15 euron ja koot n. 1530 m2:n ja 2850 m2:n välillä.

Siltakylän rantatontit

Pyhtään kunta myy merellisiä tontteja Kalarannantieltä. Kaikilta tonteilta on merinäköala. Suurin osa tonteista rajautuu puistoalueeseen. Kaikissa tonteissa on rakennusoikeutta 300 kem2.

Kokkovuori

Kokkovuoren asuinalue sijaitsee Siltakylän kylässä, Siltakylänlahden länsirannalla, palveluiden läheisyydessä. Tällä suositulla asuinalueella on vielä muutama heti rakennettavissa oleva tontti vapaana. Myynnissä olevien tonttien koko vaihtelee noin 1300 m2 ja 2000 mvälillä ja hinnat ovat noin 7 € / m2.

Huomio! Kokkovuoren tontit puoleen hintaan 1.11.2020-30.4.2021.

Kirkonkylä

Pyhtään Kirkonkylä tarjoaa maalaisidylliä alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudusta.

Kirkonkylän Rovastin- ja Linnalantiellä sijaitseva asuinalue sijaitsee Pyhtään historiallisesti arvokkaan Kirkonkylän idyllisissä maisemissa, Kirkonkylää halkovan Kymijoen haaran läheisyydessä. E18-moottoritien ansiosta alueelta on sujuvat yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin Kotkaan.

Tonttien keskikoko on noin 1200 m2 ja hinnat noin 5 € / m2.

Hirvikoski

Hirvikosken luonnonkauniissa ja idyllisessä kylässä Pyhtään pohjoisosassa on myynnissä yksi palstoitussuunnitelman tontti. Hirvikoski on vireä maalaiskylä, jossa on tunnelmallinen kyläkoulu.

Tontin koko on 2220 m2 ja hinta 4.440 €.

Hyvä tietää omakotitonteista:

Tervetuloa Pyhtäälle! Taija ja Janne työskentelevät Pyhtään kunnantalolla rakentamiseen ja alueen kehittämiseen liittyvissä asioissa ja toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi tonttikahveille.

Taija PajuJanne Kaulio
HallintoasiantuntijaTekninen johtaja
taija.paju@pyhtaa.fijanne.kaulio@pyhtaa.fi
040 710 4698044 357 5503