Lasten Kulttuuriviikot

Lasten kulttuuriviikot 6.-27.2.2022 Kymenlaaksossa ja Loviisassa

4.2.-7.3. Lasten kulttuuriviikkojen julistenäyttely Pyhtään kirjastossa
Käy tutustumassa kuviin sähköisesti tästä linkistä www.lastenkulttuuriviikot.fi/julistekilpailu

Koko Pyhtään Lumiveistoskisa 2022

Sinä lapsi, nuori, aikuinen, isovanhempi, luokaa yhdessä lumiveistos omalle pihalle tai tehkää yhdessä luokkana, ryhmänä tai perheen kesken ja osallistukaa kisaan!
Aloitetaan luominen samaan aikaan kuin Lasten kulttuuriviikot eli 6.2. ja lähettäkää kuva tai video lumiteoksesta 21.2. mennessä osoitteeseen pauliina.sakki@pyhtaa.fi
Kisa käydään kolmessa kategoriassa: alle 12-vuotiaat, yli 12-vuotiaat ja perheet tai ryhmät. Raati valitsee voittajat. Voittajille luvassa herkullinen palkinto.
Lumiteosten kuvat löytyvät Kulttuurin ja matkailun Facebook -sivulta.
Nautitaan samalla talven tarjoamista mahdollisuuksista, ollaan yhdessä turvallisesti ja luodaan iloa itsellemme ja naapureille.
Aihe, vapaa, vain mielikuvitus rajana
Kaikki mukaan ikään ja kokoon katsomatta!
Yhteistyössä Pyhtään vapaa-aikapalvelut ja kulttuuri

Kissanviiksen askartelupusseja (materiaalit ja ohjeet) jaossa Pyhtään kirjastolla kirjaston aukioloaikoina. Nouto onnistuu 7.2.2022 alkaen.

24.2. Apostolien kyydissä -kirkkoseikkailu
klo 17.30-18.30
Pyhtään kirkko, Harjuntie 11, kirkonkylä
Tunnet kenties sanonnan ´kulkea apostolin kyydillä´ eli jalan, kuten apostolit aikoinaan. Mutta teidätkö mihin apostolit silloin 2000 vuotta sitten oikein patikoivat? Paavalin reissut kuvataan Raamatussa, mutta entä muut apostolit?
Lähtivätkö he Afrikkaan vai Aasiaan, tai kenties meriteitse Eurooppaan? Millaisen perinnön he jättivät meille? Tämä selviää, kun Pyhtään keskiaikaisen kivikirkon seinille kuvatut 12 apostolia heräävät henkiin ja kertovat tarinansa Apostolien kyydissä -työpajassa.
Työpajassa pääset bongaamaan vihkiristejä ja etsimään kätkettyjä papyruskääröjä, joiden avulla selviää, mihin kaikkialle apostolien askeleet maailmankartalla kulkivat. Tule ottamaan tästä selvää ja seikkailemaan Pyhtään kirkkoon! Mukaan tarvitset vain uteliaan mielen, tarkat silmät ja ripauksen salapoliisin vainua. Oletko valmis – seikkailu odottaa!
Ilmoittaudu mukaan työpajaan www.pyhtaa.fi/lastenkulttuuriviikot avautuu 6.2.2022
Muutokset mahdollisia!

Ohjelmamuutokset mahdollisia!

Kulttuuri- ja matkailusihteeri
Pauliina Sakki
0400 587 911
pauliina.sakki@pyhtaa.fi