Pyhtään yrityspalkinto Fixxit Pyörähuollon Jari Mikkoselle

Pyhtään kunnan yrityspalkinnon 2020 sai Fixxit Pyörähuollon yrittäjä Jari Mikkonen.

- Palkinnolla halusimme nostaa yksinyrittäjyyttä esiin, sillä tänä keväänä korona kuritti rajusti juuri yksinyrittäjäkenttää. Toisin kuitenkin kävi pyhtääläiselle Fixxit Pyörähuollolle, sillä pyöräilyn suosio on noussut huomattavasti koronan myötä. Yritys on tarjonnut palveluitaan ja pitänyt huolta niin pyhtääläisten kuin kauempaakin tulevien asiakkaiden polkupyöristä. Pyörähuolto liiketoimintana kannustaa myös ihmisiä terveellisiin elintapoihin ja liikkumiseen, mikä edistää hyvinvointia, perustelee kunnanjohtaja Jouni Eho valintaa.

 

Innovatiivisuus ja pitkäaikainen yritystoiminta painoivat vaakakupissa

Vuodesta 2018 jaettu Pyhtään kunnan yrityspalkinto jaettiin nyt kolmatta kertaa. Kriteereitä on neljä: kasvu, kannattavuus, innovatiivisuus ja pitkäaikainen yritystoiminta, joista yrityspalkinnon saajan tulee täyttää joko osa tai kaikki.

Fixxit Pyörähuollon valinnassa vaakakupissa painoivat erityisesti innovatiivisuus ja pitkäaikainen yritystoiminta. Hyvä sana Fixxitin innovatiivisesta ja asiantuntevasta palvelusta on kiirinyt kauas Pyhtään rajojen ulkopuolelle, mikä on yksinyrittäjän kohdalla menestyksen kulmakivi. Yrittäjän omasta harrastuksesta käynnistynyt Fixxit Pyörähuolto on toiminut jo lähes kymmenen vuotta. Alalla Jari Mikkonen on työskennellyt kaikkiaan 25 vuotta.

 

Fixxit Pyörähuolto palvelee pilke silmäkulmassa

Jari Mikkosen vankka ammattitaito ja tapa palvella asiakkaita pilke silmäkulmassa näkyy erinomaisena palvelukokemuksena. Hyvä sana on kiirinyt puskaradioita pitkin, sillä yrityksellä ei ole omia kotisivuja eikä sosiaalisen median tilejä. Siitä huolimatta asiakkaat ovat löytäneet hänen palvelunsa. Paikallisten asiakkaiden lisäksi Mikkosen luona käy asiakkaita myös muualta Suomesta jopa Oulusta asti. Asiakaskuntaan kuuluu myös kilpapyöräilijöitä. Etelä-Suomen lauhojen talvisäiden myötä talvipyöräilyn suosio on kasvanut, ja pyöriä huolletaan ympärivuotisesti. Paikallisesti Fixxit palvelee tarvittaessa myös asiakkaiden kotipihalla tai yrittäjä noutaa ja palauttaa huollettavan pyörän, jos asiakas ei syystä tai toisesta pääse itse tuomaan pyöräänsä korjattavaksi.

- Korona-aika sai ihmiset liikkumaan pyörillä, mikä on näkynyt huollon työmäärissä. Töitä on ollut niin paljon kuin on jaksanut tehdä ja jopa vähän enemmänkin, kertoo yrittäjä Jari Mikkonen.  

 

Hyvät yhteydet, helppous ja luonnon läheisyys ovat tärkeitä Mikkoselle

Pyhtää on monessa suhteessa Jari Mikkosen mielestä erinomainen paikka asua ja toimia yrittäjänä. Sijainti moottoritien varressa, helppous, nopeus ja hyvät yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen ovat tärkeitä Mikkoselle, sillä hän huoltaa yhteistyökumppaneiden asiakkailta tulevia pyöriä. Näitä tulee muun muassa Helsingistä ja Tampereelta. Maastopyöräilyä harrastava Mikkonen arvostaa Pyhtään monipuolista luontoa ja sen läheisyyttä, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja ladata akkuja.

- Pienyrittäjänä on helppo olla pienellä paikkakunnalla, kiteyttää Mikkonen.

 

 

Yrittäjä Jari Mikkonen, puh. 0400 749 264
Fixxit Pyörähuolto, Pääskyntie 12, 49220 Siltakylä

Pyhtään kunta, kunnanjohtaja Jouni Eho, puh. 044 767 6674, jouni.eho@pyhtaa.fi