Sijoitu Pyhtäälle

Pyhtää - yrittämisen paalupaikka

Pieni mutta pippurinen Pyhtään kunta tarjoaa yritystoiminnalle monipuolisia ja houkuttelevia vaihtoehtoja. Yritystoiminnan alueemme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, aivan kuntaa halkovan E18-moottoritien läheisyydessä. Asiakkuutesi, olivat ne sitten itään tai länteen ovat siis nopeasti saavutettavissa, PK-seutukin sijaitsee vain noin tunnin päässä.

Meillä on tarjota yrityksille houkutteleva tonttien hintataso, ja työntekijöillesi edullisia tontteja rakentamiseen. Pyhtäällä et maksa maltaita merellisestä laadukkaasta asumisesta ja peruspalvelutkin löytyvät omasta kunnasta. Vain kivenheiton päässä sijaitsevat lähikaupungit Kotka, Hamina ja Loviisa tarjoavat kulttuurinautintoja, lisäpalveluita ja lisää työvoimaresursseja, mikäli yrityksesi sellaisia sattuisi tarvitsemaan. Koko eteläinen Kymenlaakso purjehtii hyvässä myötätuulessa, isoja investointeja seudulle tehdään koko ajan. Tämä tarjoaa monille yrityksille potentiaalisia asiakkuuksia lähistöltä.

 Pyhtään kunnassa arvostetaan yrittäjyyttä ja puhalletaan yhteen hiileen ilman turhaa byrokratiaa.

Tervetuloa siis yrittäjäksi kuntaamme. Homma lähtee käyntiin sillä, että otat meihin yhteyttä ja voimme katsoa yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivan sijainnin.

Lisätietoa alueen vapaista tonteista ja toimitiloista löytyy myös Kotkan-Haminan kehitysyhtiö Cursorin tontti- ja toimitilarekisteristä:

Pyhtään kunnalla on yritystoimintaa varten kaavoitettuja tontteja Kirkonkylässä, Kumpulassa ja Siltakylässä. Kirkonkylän ja Siltakylän tontit sijoittuvat E18-moottoritien välittömään läheisyyteen.

Kirkonkylän yritysalue

Kirkonkylän yritysalueelta on varattavissa tontteja. Yritysalueen toiminnan on tarkoitus tukea olemassa olevien taajamien ja liikenteen palveluita sekä vastata E18-moottoritien tarpeisiin. Tonttien hinta on noin 5 € / m2.

Siltakylän E18-liittymä

E18-tien Siltakylän liittymäalueen lounaissektorissa olevalta KP-1 -alueelta myytävien yksittäisten tonttien myyntihinta on 8,50 euroa neliömetriltä tai koko sektorin käsittävässä kaupassa myyntihinta on 8,00 euroa neliömetriltä

E18-tien Siltakylän liittymäalueen kaakkoissektorissa olevalta KP-1 -alueelta myytävien yksittäisten tonttien myyntihinta on 7,50 euroa neliömetriltä tai koko sektorin käsittävässä kaupassa myyntihinta on 7,00 euroa neliömetriltä.

Kumpulan teollisuustontit

Kumpulan teollisuusalue sijaitsee Valtatie 7 eteläisellä puolella noin 4 kilometrin päässä Siltakylän keskustasta Helsingin suuntaan. Alue alkaa Purolantie ja Valtatie 7 risteyksestä ja jatkuu noin 720 metriä Siltakylän suuntaan. Alueella on vapaana 3 teollisuustonttia, kooltaan noin 10.000 – 13.800 m2. Tehokkuusluku e=0,15.

Lisätietoja yritystonteista:

kunnanjohtaja
Terhi Lindholm
040 6708 222
terhi.lindholm@pyhtaa.fi