Nyt se on virallista: Pyhtään Motellinrannan puisto on Motellinrannan puisto

Pyhtäänlinnan kupeeseen Huutjärven pohjoispäähän valmistuneen rantapuiston nimi ei varmasti yllätä ketään. Puistolle pyydettiin keväällä nimiehdotuksia kuntalaisilta, ja Pyhtään tekniikkalautakunta päätti ehdotusten perusteella nimestä, joka julkistettiin puiston avajaisissa 10.5.

Rantapuiston nimeksi tuli Motellinrannan puisto eli nimi, jota siitä on yleisesti käytetty jo suunnitteluvaiheen aikana.

Pyhtääläiset noudattivat hyvää kansainvälistä sääntöä: If it ain’t broken, don’t fix it eli jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä, vitsailee Pyhtään viestintä- ja markkinointiasiantuntija Jari Korkki.

Lentopalloa, leikkikenttä, grillipaikka, uimalaituri….
Motellinrannan rantapuistoon on noussut lentopallokenttä ja leikkikenttä sekä grillauspaikka valurautagrilleineen ja graniittipöytineen. Uusia uimakoppeja koristavat Pekka Vainion valokuvat Valkmusan ja Itäisen Suomenlahden kansallispuistosta. Rantapuiston kruunaa uimalaituri, jolta on helppo pulahtaa Huutjärveen.

Motellinrannan puiston on suunnitellut Kairi Meos kotkalaisesta Azalea Maisemasuunnittelusta. Käytännön työt toteutti Porvoon Infrapalvelu.

Lisätietoja:
Janne Kaulio, Pyhtään tekninen johtaja 044 3575503
Kuva: Pyhtään kunta/Jari Korkki
Kuvateksti: Pyhtään Motellinrannan puisto on nyt valmis ja odottaa kesää