Aktiviteetteja

Valkmusan kansallispuisto

Kymenlaakson harvojen tuntema aarre, jossa koskematon suo kutsuu kulkijaa. Suon viehätys aukeaa aisteille rahkasammalten syksyisessä väriloistossa, karpaloiden kirpeydessä, talven viimassa, kevään muuttolintujen huudoissa sekä kesän lämmössä ja suoperhosten siipien havinassa.

Huutjärven uimaranta

Huutjärvi on pieni järvi keskellä Siltakylää. Järven pinta-ala on vain 14 ha ja rantaviivaa kertyy noin 1,5 km. Uimaranta on pääosin hiekkaa ja se sopii koko perheen uimapaikaksi. Rannalta löytyy kesäkahvila, pukukopit, wc ja välinevuokrausta.

Pyroll Areena

Pyroll Areenalla sijaitsee Suomen ensimmäinen sisätiloihin rakennettu padelkenttä ja pihalla kaksi uunituoretta huipputasoista padelkenttää. Kentät tarjoavatkin padelin harrastajille loistavat ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet.

Pyhtää Karting

Stockforsin vanhalla tehdasalueella sijaitsee loivassa rinteessä noin 400 metriä pitkä ulkorata joka haastaa kokeneemmankin kuskin. Autoissa on tehokkaat Hondan moottorit ja huippunopeudet nousevat jopa 80 km/h

Retkipyöräreitit

Reittikartta opastaa sinut Pyhtään, Kotkan, Haminan, Virolahden ja Miehikkälän maaseudun tiestöstä, palveluista ja nähtävyyksistä koostuville pyöräreiteille. Pyöräile mielesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Polkupyöriä vuokraa mm. Aeronautica Arena

Aeronautica Arena

Tapahtuma- ja elämyskeskus tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen aktiviteetteja ja monipuoliset puitteet yritystilaisuuksille. Toiminnan ytimessä on lentotunneli, sisäsurffi ja ravintola, sekä kattavat sauna- ja kokoustilat.

Kylät ja kivitiet-blogi

Saara ja Janne ovat kiertäneet Pyhtäätä ristiin rastiin jo vuosia, ihan vain rakkaudesta kauniisiin maisemiin ja kotiseutuun. Saara tykkää kuvata ja Janne rämpiä metsässä.