Maksuton ryhmävalmennus liikunnan aloittamiseksi alkaa 4.9.

MAKSUTON RYHMÄVALMENNUS LIIKUNNAN ALOITTAMISEKSI

Matalan kynnyksen liikuntaryhmä on suunnattu liikkumattomille, jotka haluavat aloittaa liikunnan turvallisesti. Valmennus soveltuu myös todella vähän liikkuneille tai liikuntarajoitteita (kuten selkä-/polvi-/ olkapäähaasteita) omaaville.

Tapaamiset sisältävät tutustumista oman kehon toimintaan, liikesuuntiin, rangan, lihasten ja nivelten huoltoon. Tapaamisilla keskitytään myös tukilihasten, liikkuvuuden ja tasapainon vahvistamiseen sekä kehonhallinnan ja toimintakyvyn lisäämiseen. Osalla tapaamisistamme myös keskustellaan liikunnasta, palautumisesta ja ravitsemuksesta.

Tapaamiset ovat 60 min/kerta ja niitä on yhteensä 20 kpl. Tapaamiset järjestetään Pyhtäällä Huutjärven alueella. Osa valmennuksen alun tapaamisista on ulkona (Huutjärven lähialueella) ja osa on sisällä (muun muassa Huutjärven koulun liikuntasalissa). Paikat ilmoitetaan valmennukseen mukaan ilmoittautuneille.

20 kerran ryhmävalmennus alkaa 4.9. ja loppuu 18.12.2023 (kesto 16 viikkoa).
16 tapaamista on maanantaisin klo 16.00-17.00 ja neljä tapaamista on aamutreenin muodossa klo 7.00-8.00 pe 20.10., pe 3.11., pe 17.11. ja pe 1.12.

Valmentajana toimii jo 11vuotta ammatikseen valmentanut Nina Hosko Hyvinvointivalmentaja. Hänen valmennustyyli on positiivisesti kannustava. Tärkeintä on oppia ymmärtämään omaa kehoa ja oppia vahvistamaan sitä kokonaisuutena, hyvää fiilistä ja huumoria unohtamatta. Kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat :)

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja kysy lisää, jos kysymyksiä ilmenee. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä muutama sana tämän hetken tilanteestasi ja mitä toivoisit valmennukselta.
Ilmoittautuminen ja kertomus 28.8. mennessä osoitteeseen: nina@hyvinvointivalmennus.fi
Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Valmennus on osa Go Pyhtää -hanketta ja on osallistujalle maksuton.