Kulttuuritalon lava on jo pystyssä – Kauppalehti välittää Pyhtäältä Pöydältä -keskustelut verkossa

Pyhtään Kulttuuritalolla käy kuhina, kun ensi viikonlopun Pyhtäältä Pöydältä -keskustelutapahtuma lähestyy. Jo viime kesältä tuttu lava on jälleen noussut Kulttuuritalon pihamaalle, ja telttakin saadaan pystyyn viikonloppuun mennessä. Pyhtään vt. kunnanjohtaja Tommi Koskinen iloitsee myös sääennusteista, viikonlopulle luvataan kesäistä keliä. Säätäkin tärkeämpää on itse keskustelu.

Pyhtää on 675 vuoden historiansa aikana ollut jatkuvassa murroksessa, Koskinen muistuttaa.
Siksikin Pyhtää haluaa tarjota oman panoksensa keskusteluun suurten muutosten keskellä.

Muistetaan myös kuunnella
Pyhtäältä Pöydältä -tapahtuman tuottaja, Kulttuuritalon hallituksen jäsen Vesa Ristimäki muistuttaa, että muutosten keskellä on puhumisen lisäksi tarpeen myös kuunnella muita.

Pyhtää kokoaa yhteen talouden ja kuntien vaikuttajat, yrittäjät ja tapahtuma-alan toimijat. Ajatuksena on, että omien ajatustemme kertomisen ohessa jaksaisimme pysähtyä kuuntelemaan myös toisia, Ristimäki toteaa toiveikkaasti.

Kauppalehti striimaa keskustelut
Pyhtäältä Pöydältä -tapahtuman perjantai on maksullinen ns. ammattilaispäivä, lauantain ohjelma painottuu enemmän nuoriin ja on maksuton. Keskusteluja voi seurata myös verkossa, sillä Kauppalehti välittää keskustelut kumpanakin päivänä verkkosivuillaan www.kauppalehti.fi

Pyhtäältä Pöydältä -keskustelut käydään 17.-18.6. Perjantaina 17.6. käynnistyvät myös Kulttuuritalon kesäkonsertit Maija Vilkkumaan tahdissa. Lauantai-iltana pihalla viihdyttää Sanni.

Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta https://www.pyhtaaltapoydalta.fi/

Lisätietoja: Jari Korkki, Pyhtään viestintä 040 5628142
Kuva: Pyhtään kunta/Jari Korkki
Kuvateksti: Lava on jo pystyssä Pyhtään Kulttuuritalon pihalla. Pyhtäältä Pöydältä -tapahtuma järjestetään 17.-18.6.