Koronarokotukset toteutetaan ajanvarauksella ja Walk in - vastaanottona pyhtääläisille ja Pyhtään terveysaseman valinneille

Avoimet vastaanotot keskiviikkoisin klo 15 -16 elokuun ajan, poikkeuksena ke 24.8 klo 16-18

Ajan voi varata nettiajanvarauksesta https://oma.hyvis.fi/login#/  tai soittamalla oman terveysaseman ajanvaraukseen.

Koronarokotuksia annetaan

  1. rokoteannos: kaikille 5 vuotta täyttäneille
  2. rokoteannos: kaikille 5 vuotta täyttäneille, kun 1. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 viikkoa
  3. rokoteannos: vakavasti immuunipuutteisille henkilöille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 18 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta, lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville 12-17-vuotiaille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta, kaikille 12-17-vuotiaille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta ja tarvitsee rokotuksen jostain muusta syytä, kuten matkan vuoksi,18 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 4 kuukautta, 60 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.
  4. rokoteannos: rokoteannos: 65 vuotta täyttäneet, kun 3. annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 18 vuotta täyttäneet, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. 12 vuotta täyttäneet, vakavasti immuunipuutteiset henkilöt, kun kolmosrokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Hoivakodissa asuvat sekä järjestetyn koti- tai omaishoidon piiriin kuuluvat iäkkäät, kun 3. annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Terveydentilaltaan ja toimintakyvyltään heikot, monisairaat iäkkäät, joille lieväkin koronavirusinfektio voi aiheuttaa arjessa huomattavaa haittaa tai sairaalahoidon tarpeen. Kolmannesta annoksesta tulee olla kulunut vähintään 3 kuukautta. 

Tulossa: kaikki 60-64-vuotiaat 22.8alkaen.

https://korona.kymsote.fi/koronarokotukset/ 

  1. rokoteannos: voimakkaasti immuunipuutteisille yli 12-vuotiaille, kun neljännestä annoksesta on kulunut 4–6 kuukautta.

Koronavirustaudin sairastaneiden rokotukset

Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Tutustu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla, kuinka sairastettu koronavirustauti vaikuttaa rokottamiseen eri ryhmille ja erilaisissa tilanteissa.

Pyhtään terveyskeskuksessa rokotetaan pyhtääläisiä ja Pyhtään terveyskeskuksen valinneita asiakkaita.

Osoite: Huutjärventie 14, 49220 Siltakylä