Koronarokotukset toteutetaan ajanvarauksella ja Walk in - vastaanottona pyhtääläisille ja Pyhtään terveysaseman valinneille

Avoimet vastaanotot keskiviikkoisin klo 15 -16 elokuun ajan, poikkeuksena ke 24.8 klo 16-18

Ajan voi varata nettiajanvarauksesta https://oma.hyvis.fi/login#/  tai soittamalla oman terveysaseman ajanvaraukseen.

Koronarokotuksia annetaan

  1. rokoteannos: kaikille 5 vuotta täyttäneille
  2. rokoteannos: kaikille 5 vuotta täyttäneille, kun 1. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 viikkoa
  3. rokoteannos: vakavasti immuunipuutteisille henkilöille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 18 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta, lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville 12-17-vuotiaille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta, kaikille 12-17-vuotiaille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta ja tarvitsee rokotuksen jostain muusta syytä, kuten matkan vuoksi,18 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 4 kuukautta, 60 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.
  4. rokoteannos: rokoteannos: 70 vuotta täyttäneet, kun 3. annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 18 vuotta täyttäneet, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. 12 vuotta täyttäneet, vakavasti immuunipuutteiset henkilöt, kun kolmosrokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Hoivakodissa asuvat sekä järjestetyn koti- tai omaishoidon piiriin kuuluvat iäkkäät, kun 3. annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Terveydentilaltaan ja toimintakyvyltään heikot, monisairaat iäkkäät, joille lieväkin koronavirusinfektio voi aiheuttaa arjessa huomattavaa haittaa tai sairaalahoidon tarpeen. Kolmannesta annoksesta tulee olla kulunut vähintään 3 kuukautta. Tulossa: kaikki 65-69-vuotiaat 8.8alkaen ja kaikki 60-64-vuotiaat 22.8alkaen.

https://korona.kymsote.fi/koronarokotukset/ 

  1. rokoteannos: voimakkaasti immuunipuutteisille yli 12-vuotiaille, kun neljännestä annoksesta on kulunut 4–6 kuukautta.

 

Pyhtään terveyskeskuksessa rokotetaan pyhtääläisiä ja Pyhtään terveyskeskuksen valinneita asiakkaita.

Osoite: Huutjärventie 14, 49220 Siltakylä

 

Siltakylä, Terveystalo Kuntaturva Oy, Pyhtään terveyskeskus

28.7.2022