Kesätorit 2024

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyt kesätorit tulevat taas. Kesätorilla paikalliset tai läheltä tulevat myyjät, yrittäjät, yhdistykset, seurat ja muut toimijat pääsevät myymään tuotteitaan, esiintymään tai esittelemään toimintaansa. Myyntipaikat ovat toimijoille ilmaisia, vain sähkö on maksullista. Oma myyntipöytä mukaan.

Kesätorit järjestetään Siltakylässä, Motellikuja 4, Pyhtäänlinnan vieressä olevalla torialueella. Torialue jatkuu Huutjärven rantaa pitkin.

Kesätorit järjestetään kerran kuussa, torstaisin 23.5., 20.6., 11.7. ja 15.8. kello 15-18.

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella tämän linkin kautta https://link.webropol.com/s/pyhtaa-kesatori2024

Lisätietoa

Tytti Eriksson 050-4735717 tai tytti.eriksson@pyhtaa.fi

Tutustu lisää Pyhtään menoon

Pyhtään Superkesä 2024

Pyhtään superkesä 2024


Tutustu kampanjaan
banneri

Minitalot

Pyhtään kunta kehittää Siltakylän keskustaajamaa ja käynnistää minitalohankkeen. Hankkeen puitteissa Pyhtää pyrkii selvittämään kiinnostusta minitalokylään ja kartoittamaan kiinnostuneita, heidän toiveitaan ja tarpeitaan minitaloasumisen suhteen.


Tutustu kampanjaan
Tervetuloa kotiin - Minitaloja Pyhtäälle? -kampanjan havainnekuva

Pyhtääläiset – videosarja

Pyhtääläiset sarjassa tutustutaan Pyhtääläisiin! Millaista on yrittää Pyhtäällä? Entä miten sujuu elämä purjeveneessä kolmen pienen lapsen kanssa? Sarja kurkistaa myös yhteen kunnan keskeisimmistä paikoista, nimittäin kyläkauppaan ja kauppiassiskosten Minnan ja Sannan iloiseen elämänmenoon. Ja mikä tärkeintä, sarjassa selviää millainen on Pyhtääläinen!


Tutustu kampanjaan
Pyhtääläiset – videosarja

Pyhtää kehittyy

Pyhtään kunta hakee kumppania Pyhtään Kaunissaaren satama-alueen suunnitteluun, toteutukseen ja operointiin. Tavoitteena on tehdä Kaunissaaresta Itäisen Suomenlahden houkuttelevin veneilykohde.


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kehittyy

Pyhtää kartalla

Pyhtää kartalla


Tutustu kampanjaan
Pyhtää kartalla