Majoituspalvelut

Kaunissaaren kyläkoulu

Toukokuusta lokakuuhun majoitut väljästi ja yksilöllisesti yhden- tai kahdenhengen huoneissa tai perhehuoneissa. Salissa voi viettää perhejuhlia tai järjestää vaikkapa teema- tai yritystilaisuuksia.
Koulukartano sijaitsee lyhyen kävelymatkan etäisyydellä vierasvenesatamasta. Tarvittaessa kuljetuksiin saa apua. Majoittumista myös purjeveneessä. Lisäksi mahdollisuus vuokrata paljua saunomisen yhteydessä. Ja polkupyöriä myös saatavilla majoittujille.

Kaunissaaren lomamökit

Lomamökit tarjoavat rauhoittavan miljöön lomanviettoon. Lämmitetyissä hirsimökeissä nukut makoisat yöunet keskellä kaunista mäntymetsää. Lomamökit sijaitsevat Kaunissaaren koillisosassa niemellä, johon aurinko paistaa koko päivän.

Kaunissaaren Majan
Nahka-aitta

Ravintolan vieressä sijaitsevaan nahka-aittaan majoittuu 2- 4 henkilöä. Aitan varusteluun kuuluvat oleskelualue ja keittotila, jossa on jääkaappi, liesitaso ja vesipiste sekä ilmastointi ja pimennysmahdollisuus. Kylpyhuone ja wc ovat eri rakennuksessa, aitan välittömässä läheisyydessä.

Kaunissaaren Majan hotellihuoneet

Kesällä 2021 perinteisen, jo vuodesta 1955 palvelleen ravintolan yhteyteen valmistui viisi upeaa majoitushuonetta, joten Kaunissaaren ihanasta kesästä voi nyt nauttia pidempäänkin. Myös Majan rantasauna uudistui ja makoisien löylyjen ohella pääset nyt nauttimaan myös ulkoporealtaaseen.

Kaunissaaren majatalo

Kaunissaaren majatalossa yövyt viehättävässä aidon kalastajakylän miljöössä. Kaunissaari luonnonihmeineen on käsissäsi – tulitpa sitten muuttolintuja bongaamaan keväällä, sydänkesää ja yötöntä yötä juhlimaan tai nauttimaan elokuun jo hämärtyvistä illoista. Yritys tarjoaa myös hyljesafareita, kalastusnäytöksiä ja venetaxi-palveluita.

Lodge Vehmas

Iso skadinaavinen designhuvila itäisen Suomenlahden rannalla. Nauti huikeista merimaisemista avomeren äärellä. Veneelle on suojaisa satama, jossa on myös pienemmille lapsille turvallinen uimapaikka. Läheiset metsät ovat hyviä sienestys- ja marjastuspaikkoja. Maastopyöräilyyn sopivat polut alkavat suoraan pihasta. Kalastusmahdollisuudet ovat mainiot; ahventa, haukea, meritaimenta... Veneenlaskupaikka lähellä. Mahdollisuus myös vesilintujen metsästykseen yksityisellä kosteikolla (http://www.sorsastus.com).

Pyhtää Garden Villa

Pyhtää Garden Villa sijaitsee Pyhtään kirkonkylässä. Majoituspaikassa on puutarha ja maksuton WiFi. Huvilan yhteydessä on terassi. Omassa kylpyhuoneessa on maksuttomia kylpytuotteita. Käytettävissä on myös astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi ja vedenkeitin. Pihalla on lasten leikkipaikka ja grilli, ja lähistöllä voi kalastaa.

Pyhtään Kulttuuritalo

Luovan työn residensseja Siltakylässä. Voit tulla taloon huilaamaan tai työskentelemään, kehittelemään ja ajattelemaan. Voit myös majoittua tapahtumien, työpajojen tai yksityistilaisuuksien yhteydessä yhdeksään tunnelmalliseen huoneeseen, tai varata itsellesi tai seurueellesi kokonaisen huoneiston - tai jopa koko talon. Kulttuuritalosta löytyy myös kokous- ja työpajatiloja sekä saunaosasto.

Pyhtään vuokramökit

Pyhtään Vuokramökit sijaitsevat luonnonkauniissa Munapirtin saaressa, Hyvin varustellut mökit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Mökit ovat erikokoisia ja soveltuvat pienestä aina isoon ryhmään asti. Jokainen mökki sijaitsee merenrannalla, joista on mahdollista seurata upeita auringonlaskuja.

Sea Hotel Mäntyniemi

Hotellissa on ravintola, baari, yhteinen oleskelutila ja puutarha. Majoituspaikassa on perhehuoneita ja grillausvälineet. Asiakkaat voivat käyttää majoituspaikan saunaa. Sea Hotel Mäntyniemessä voi pelata biljardia ja pöytätennistä sekä heittää tikkaa. Alueella on mukava pyöräillä ja patikoida.

Stockforsin
Patruunantalo

Patruunantalo on paikka, jossa voi aistia vanhan hengen ja rauhoittua olemaan nyt. Patruunantalolla yhdistyy vanhan ajan yksinkertaisuus ja nykyajan ylellisyys. Patruunantalolla yövyt legendaarisella Stockforsin tehdasalueella. Majoitustilaa on niin päärakennuksessa kuin saman pihapiirin Hunajatalossa. Stockforsin alue herää kukoistukseen kesällä runsaan kulttuuri- ja taidetarjonnan myötä. Talviaikaan Patruunantalo tarjoaa oivalliset puitteet ja tapahtumia rauhoittumiseen.


Skitunäsin vuokramökki

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa. Skitunäsin vuokramökki on 10-12 henkilölle soveltuva hirsinen loma-asunto Pyhtäällä, aivan meren rannassa. Mökillä on biljardipöytä, takka ja sauna sauna. Pihassa nuotiopaikka ja grillikota ja erikseen vuokrattavissa noin 10 henkilölle tarkoitettu rantasauna.


Kivikosken vuokramökki

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa. Kivikosken vuokramökki on 5-8 henkilölle soveltuva kelohirsinen joenrantamökki Strukan mökin vieressä, Pyhtään kirkonkylän laidalla. Kivikoskella on Big Brother talosta ostettu lasinen näköalasauna ja puulämmitteinen palju. Pihassa grillikota ja nuotiopaikka.


Strukan vuokramökki

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa. Strukan vuokramökki on 12-15 henkilölle soveltuva hirsinen huvila Pyhtäällä kirkonkylän laidalla, joen äärellä. Strukalla on biljaripöytä parvella ja palju ja huvimaja puutarhassa. Huvimajassa kaasulla toimiva parilagrilli. Rannassa laituri ja soutuvene käytettävissä.

The Navetta

Lantaluukku tarjoaa majoitusmahdollisuuden upeissa persoonallisissa tiloissa. Käytössäsi on myös tunnelmalliset saunatilat, joissa on tilava pukuhuone ja poreamme. Pyyhkeet ja vuodevaatteet kuuluvat hintaan.

Vierastalo Terikoff

Vierastalo Kiviniemen kartanon pihapiirissä meren rannalla. Viehättävä paanutalo oli aikoinaan kartanon emännöitsijän asunto ja tilanhoitajan konttori, Vierastalo majoittaa kaksi henkilöä. Käytössäsi on keittiö, salonki, lasiveranta, makuuhuone, garderobi ja kylpyhuone sekä oma puutarhapiha terasseineen. Laiturilta nouset soutuveneeseen nauttimaan raittiista meri-ilmasta.

Villa Vanessa

Yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita. Huoneissa on satelliitti-TV, jolla voi katsoa useita venäläisiä kanavia. Jokaisessa huoneessa on suihku ja WC. sekä uloskäynti terassille tai parvekkeelle.

Puuttuuko yrityksesi listalta tai haluatko tietoja muokattavan.
Ota yhteyttä: kunnanvirasto@pyhtaa.fi tai p. 05 4601 5600