Varhaiskasvatuksen opettajan toimi

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN TOIMI

Haemme Pyhtään varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pyhtään kirkonkylän päiväkotiin 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen, tule meille töihin Pyhtäälle! Pyhtää on rauhallinen, luonnonläheinen lapsiperheiden suosima pieni kunta Kotkan läheisyydessä. Pääset mukaan innostuneeseen ja vastuulliseen varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoomme, jossa sitoutuneisuus ja positiivisuus ovat avainsanoja.
Keskeisimpiä painopistealueita toiminnassamme ovat ympäristö-, luonto - ja liikuntakasvatus. Lisäksi tarjoamme 5-vuotiaille englannin kielirikasteista opetusta kielisuihkeena. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, sensitiivisyyttä sekä kehittävää ja ratkaisukeskeistä työotetta. Palkkaus on OVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2710,40 €.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 26 § (540/2018) tai siirtymäsäännöksen 75 § mukaan. Soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi kasvatustieteen kandidaatti (lto) ja sosionomi (AMK), johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuteen tarvittavat 60 op varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opintoja. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan tehtävää täytettäessä. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen koordinaattori Riikka Suurnäkki, riikka.suurnakki@pyhtaa.fi, p. 044 767 6652.

Tehtävään haetaan e-lomakkeella sähköisesti alla olevan linkin kautta:
https://pyhtaa.e-lomake.fi/lomakkeet/825/lomakkeet.html

Hakuaika päättyy 7.8.2022 klo 23.59

Pyhtään kunta on savuton työpaikka.