Toukokuun tontti

Kuukauden tontti toukokuu 2019

Kokkovuori K7-T2

Toukokuun kuukauden tontti sijaitsee Kokkovuoren asuinalueella osoitteessa Tuulihaukantie 9. Kyseessä on reilun kokoinen kulmatontti rauhallisella asuinalueella.

Toukokuun tontti sijaitsee upeiden ulkolumaastojen lähellä. Kylät & kivitiet -blogissa pääsee tutustumaan asuinalueelle nimen antaneeseen Kokkovuoreen. Tontti rajoittuu viheralueeseen ja Siltakylänlahti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Kokkovuoren alue sijaitsee kunnan keskustaajaman reunamilla, joten alueessa yhdistyvät sekä palveluiden että maaseudun rauhan läheisyys. Keskustaajamassa on tarjolla kaikki peruspalvelut: päivähoito, koulu, kirjasto, terveyskeskus sekä kaupalliset palvelut. Myös moottoritien liittymä sijaitsee keskustaajaman läheisyydessä ja tarjoaa nopeat ja turvalliset kulkuyhteydet. Kokkovuoren asuinalueella sijaitsee myös leikkipuisto.

Tontti K7-T2 on pinta-alaltaan 1440 m2 kokoinen. Rakennusoikeutta on tontilla 288 k-m2 ja kaava mahdollistaa 1-kerroksisen asuinrakennuksen rakentamisen. Tontin hinta on 10.000 €.