Voita omakotitontti Pyhtäältä

Kaipaatko kotia väljästi rakennetusta, rauhallisesta ja luonnonläheisestä ympäristöstä? Haluatko kuitenkin asua lyhyen välimatkan päässä kaupunkitason palveluista? Jos vastasit kyllä, on Pyhtää juuri sinulle sopiva asuinpaikka. Jo kahden eri luontotyyppejä edustavan kansallispuiston sijoittuminen kunnan alueelle viestittää siitä, että asuinympäristö Pyhtäällä on omaa luokkaansa. Rakentamisessa Pyhtäällä on ollut periaatteena, että tonteille tulee mahtua muutakin kuin asuinrakennus ja hiekkalaatikko.

Hyvän asuinympäristön lisäksi Pyhtää tarjoaa asukkailleen myös kattavan peruspalveluvarustuksen joko kunnan omana tai yksityisenä palveluna.

Tonttiarvonnan säännöt

Tonttiarvonnan voittaja saa valita vapaasti kunnan omistaman vapaan omakotitontin seuraavilta alueilta: Sammalmetsä, Sammalkallio, Kokkovuori, Kirkonkylä, Hartikantie ja Hirvikoski.

  • Pyhtään kunta vastaa lohkomiskustannuksista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta.
  • Lahjoituksen saaja vastaa lainhuudon hakemisesta sekä siihen liittyvistä kustannuksista.
  • Tonttia seuraa rakentamisvelvoite. Tontille on rakennettava omakotitalo kolmen vuoden kuluessa luovutushetkestä.
  • Mikäli luovutuksen saaja ei kykene täyttämään kohdan rakentamisvelvoitetta, sitoutuu luovutuksen saaja luovuttamaan tontin takaisin kunnalle veloituksetta.
  • Kunta vastaa tähän takaisinluovutukseen liittyvistä kaupanvahvistus- ja toimituskustannuksista.
  • Arvonta suoritetaan maanantaina 24.8.2020.

Tutustu lisää Pyhtään menoon

Helsinki - Pyhtää Walk

Helsinki-Pyhtää -kävelykisassa tarkoituksena on kerätä askelia arjessa yhdessä joukkueesi kanssa. Kerättyjen askeleiden perusteella joukkueenne etenee virtuaalisesti Helsingistä Pyhtäälle. Voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla Pyhtään liikuntapalveluihin.


Tutustu kampanjaan
Helsinki - Pyhtää Walk

Pyhtään Superkesä

Pyhtää. Superkesä


Tutustu kampanjaan
Pyhtään Superkesä

Pyhtää taskussa

Pyhtää kävelee Euroopan ympäri. Kummat voittavat, nuoret vai aikuiset?


Tutustu kampanjaan
Pyhtää taskussa -sovellus

Rakkaudella Pyhtäältä

Rakkaudella Pyhtäältä -sarjassa tutustutaan pyhtääläisiin intohimojensa parissa. Jollekin intohimo on puhdas ruoka, toinen saa voimaa puiden kaatamisesta. Luovuuden lähde voi yhdelle olla joki, toiselle taas meri tai maalaismaisema. Kaikkia heitä, Rakkaudella Pyhtäältä -sarjan henkilöitä, yhdistää elämä Pyhtäällä. Sarjan viisi jaksoa julkaistaan kuukauden välein. Ensimmäinen kesäkuussa.


Tutustu kampanjaan
Rakkaudella Pyhtäältä

Pyhtäällä

Pyhtään kunta ylpeänä esittää, Pyhtäällä-sarjan ensimmäinen jakso! Sarjassa kunnanjohtaja Jouni Eho kutsuu vieraikseen eri alojen vaikuttajia antamaan vinkkejä pienen kunnan johtamiseen. Ensimmäisessä jaksossa Jounia valmentaa Susijengin Henrik Dettmann.


Tutustu kampanjaan
Pyhtaalla