Tammikuun tontti

Kuukauden tontti tammikuu 2019

Sammalkallio K162T4

Ensimmäinen esiteltävä kuukauden tontti sijaitsee Sammalkallion alueella osoitteessa Sammalkatu 30. Suurin osa Sammalkallion alueesta on alueen nimenkin mukaisesti kallioista, mutta Sammalkadun pää ja Rassisammal sijaitsevat ravinteikkaalla savimaalla, joka tarjoaa innokkaalle puutarhurille upeat mahdollisuudet rehevän unelmapuutarhan toteuttamiselle.

Tammikuun tontti tarjoaa hienot mahdollisuudet urheiluun ja ulkoiluun. Tontti rajoittuu viheralueeseen ja sijaitsee Pyroll-Areenan ja Huutjärven liikuntapuiston välittömässä läheisyydessä. Lähipalveluihin kuuluvat myös Huutjärven uimaranta sekä Lökören pienvenesatama.

Sammalkallion alue sijaitsee kunnan keskustaajamassa, jossa on tarjolla kaikki peruspalvelut: päivähoito, koulu, kirjasto, terveyskeskus sekä kaupalliset palvelut. Myös moottoritien liittymä sijaitsee keskustaajaman läheisyydessä ja tarjoaa nopeat ja turvalliset kulkuyhteydet. Tontin K162T4 välittömässä läheisyydessä (alle 50m) sijaitsee uusi Taikametsä-päiväkoti ja koululle matkaa on n. 1,5km.

Tontti K162T4 on pinta-alaltaan 1232m2 kokoinen. Rakennusoikeutta on tontilla 250+50 k-m2 ja kaava mahdollistaa 2-kerroksisen omakotitalon rakentamisen. Tontin hinta on 16000 euroa.