Pyhtään uudet bussiaikataulut ovat julkaistu

Vuoden alku toi hieman muutoksia Pyhtään bussiliikenteeseen. Tammikuusta 2022 koulujen alkuun elokuussa 2022 asti voimassa olevat aikataulut Pyhtään sisäisestä ja Kotkaan sekä Haminaan suuntautuvasta liikenteestä löytyvät netistä osoitteesta www.kotkanaikataulut.fi, osiosta Pyhtää. Uusittu aikataulu on Kotkan seudun liikenteen uudella Jonne&Minne -ilmeellä ja siihen on myös lisätty uutta matkustusinformaatiota aiempaan aikatauluun nähden.

Merkittävimpinä muutoksia tammikuussa 2022 liikennöitsijä vaihtui monella linjalla ja aiempaan nähden aloittaa kaksi koulupäivisin Huutjärven sekä Hirvikosken välillä kulkevaa uutta vuoroa.

Uutta painettua aikataulua saa myöhemmin tammikuun aikana Pyhtäällä busseista sekä Pyhtään kirjastosta ja kunnanvirastosta.

Huomattavaa on, että liikennöitsijämuutoksia lukuun ottamatta Pyhtään syksyn 2021 painetun aikataulun vuorot ovat edelleen käytännössä voimassa”, kertoo joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen Kotkan kaupungilta. ”Muutaman vuoron reitin varrella olevia kellonaikoja on hieman täsmennetty. Näiden myötä matkustajilla on nyt esimerkikksi tiedossa aiemapaa useammasta vuorosta Huutjärven koulun kohdalla oleva kellonaika, jota ennen bussi ei lähde liikkeelle.”