Jari Korkki viemään Pyhtäätä kartalle

Pitkän linjan journalisti, toimittaja ja kirjailija Jari Korkki on valittu Pyhtään kunnan viestintä- ja markkinointiasiantuntijaksi 1.3.2021 alkaen.

Tehtävä on Pyhtään kunnassa uusi ja vastaa kunnanvaltuuston joulukuussa 2020 hyväksymän kuntastrategian tavoitteeseen: Pyhtää kartalle.

Uuden viestintä- ja markkinointiasiantuntijan panos sekä kehityshankkeiden edistämisessä että kunnan vuorovaikutuksen kehittämisessä eri sidosryhmiin päin tulee olemaan tärkeää. Pyhtäällä on meneillään useita merkittäviä kehityshankkeita kuten valtakunnallisen erä- ja luontokulttuurimuseon haku, jossa viestinnällä on keskeinen rooli. 

Pyhtää kartalle -tavoite edellyttää kunnalta erottautumista kuntakentällä ja vahvaa viestintää. Olemme iloisia saadessamme kokeneen, valtakunnallisesti verkottuneen ammattiviestijän joukkueeseemme. ”Haluan toivottaa Jari Korkin lämpimästi tervetulleeksi Pyhtäälle ja viemään strategiamme mukaisesti Pyhtäätä kartalle”, toteaa kunnanjohtaja Jouni Eho.

Korkki on työskennellyt muun muassa YLE:n politiikan toimituksessa sekä tuottajana BBC:llä Lontoossa. Tällä hetkellä Korkki toimii vapaana toimittajana sekä tietokirjailijana.

”Olen asunut puolittain Kotkassa parikymmentä vuotta ja viihtynyt mainiosti. Uuden tehtävän myötä Kymenlaakson kehumiseen voi ehkä käyttää hieman työaikaakin”, Korkki vitsailee.

”Vakavammin puhuen Pyhtää on dynaaminen kunta, jolla on vireillä useita valtakunnallisestikin kiinnostavia hankkeita”, Korkki lisää.

Korkki on palkattu viestintä- ja markkinointiasiantuntijan tehtävään osa-aikaisesti, hän työskentelee Pyhtään kunnan palveluksessa kolme päivää viikossa. Osa-aikaisuus mahdollistaa sen, että Korkki jatkaa myös journalistisia ja kirjallisia askareitaan.

 Lisätietoja:

 Jouni Eho, Pyhtään kunnanjohtaja 044 7676674

Jari Korkki, Pyhtään viestintä- ja markkinointiasiantuntija 1.3.2021– 040 5628142