Helsinki–Pyhtää-kävelyhaasteen voittajat lahjoittivat palkintonsa Suur-Ahvenkosken koululaisille

Taannoisen Helsinki–Pyhtää-kävelyhaasteen voittanut Kisakato-niminen joukkue on lahjoittanut palkintonsa Suur-Ahvenkosken koululaisille. Joukkueen kapteeni Katja Korelin toivoi maanantaina 22.11. koulun pihalla järjestetyssä tilaisuudessa, että oppilaat löytävät 500 euron lahjakortille mieleistään käyttöä. Lahjakortti on tarkoitettu käytettäväksi Pyhtään liikuntapalveluihin.

Kisakato-joukkueen muodostivat Korelinin lisäksi Kimmo ja Satu Skoas sekä Toni Koskinen. Koulun puolesta lahjakortin vastaanottivat oppilaskunnan hallitukseen kuuluvat Alisa, Veera, Sofi, Isla ja Erno sekä heidän ohjaajansa, luokanopettaja Silja Hartikka. Oppilaskunnan on määrä pohtia lahjakortin tulevaa käyttöä lähipäivinä.

Ensi kerralla Utsjoelta Pyhtäälle?

Pyhtään kunnan puolesta palkinnon Korelinille edelleen jaettavaksi luovuttanut viestintäasiantuntija Jari Korkki kiitteli kävelyhaasteen onnistuneen muuten, mutta kilpa ratkesi turhan nopeasti.

Kisakato sai tarvittavat kilometrit kasaan niin nopeasti, että seuraavalla kerralla järjestämme kävelyhaasteen vähintään Utsjoelta Pyhtäälle, Korkki vitsaili.

Lisätietoja: Jari Korkki, Pyhtään viestintä 040 5628142

KUVA: Pyhtään kunta/Jari Korkki
Kuvateksti: