Helmikuun tontti

Kuukauden tontti helmikuu 2019

K106T3

Helmikuun kuukauden tontti sijaitsee Rovastintiellä, Pyhtään historiallisessa kirkonkylässä. Kirkonkylän upeaa maisemaa koristavat niin keskiaikainen kivikirkko, Stockforsin vanha ruukkialue kuin Kymijoen Pyhtään haara. Tontti tarjoaa palan maalaisidylliä ja rauhaa, ja sen maaperä on otollinen vehreän puutarhan perustamiselle sekä kotitarveviljelylle.

Myös helmikuun tontin tarjoamat urheilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat vaikuttava. Kauniiden lenkkimaastojen lisäksi Kirkonkylällä sijaitsee Pyhtään Karting Clubin kartingrata sekä Sirius Sport Resort, jossa voi tunnelilennon ja sisäsurffauksen lisäksi kiipeillä köysipuistossa. Kirkonkylällä on myös urheilu/luistelukenttä sekä kuntorata/latu.

Pyhtään Kirkonkylästä löytyy tietenkin myös toimivaan arkeen tarvittavia palveluita, kuten päiväkoti, koulu sekä kaupallisia palveluita. Moottoritietä pitkin Kirkonkylästä on hyvät kulkuyhteydet niin itään kuin länteen.

Tontti K106T3 on pinta-alaltaan 1106m2 kokoinen. Rakennusoikeutta on tontilla 278 k-m2 ja kaava mahdollistaa 1 1/2-kerroksisen omakotitalon rakentamisen. Tontin hinta on 5.600 euroa.