Hankinnat ja investoinnit

Hankintoja yritysten hyväksi

Kunnan suurimmista hankinnoista ja investoinneista päätetään vuosittaisessa talousarviossa ja -suunnitelmassa. Taloussuunnitelma laaditaan kolme vuotta kattavaksi. Muilta osin hankintojen suorittaminen on ohjeistettu kunnanhallituksen antamassa hankintaohjeessa. Pyhtään sote-palveluista ja niiden hankinnoista vastaa Attendo oy ja kiinteistöjen huollosta sekä alueiden ylläpitopalveluista ja niihin liittyvistä hankinnoista vastaa Lassila ja Tikanoja.

Yritykset voivat jättää yhteystietonska Pyhtään kunnan toimittajarekisteriin tällä lomakkeella.

Ajankohtaista: Markkinakartoitustilaisuus koskien Pyhtään kunnan kiinteistönhoidon ja alueiden ylläpitopalvelun tarjouskilpailun valmistelua

Aika                    maanantai 13.5.2019 klo 17.00-20.00
Paikka               Pyhtään kunnanvirasto Siltakyläntie 175, 49220 Siltakylä

Pyhtään kunta esittelee ostettavan palvelun sisällön. Tuleva sopimus pitää sisällään Pyhtään kunnan kiinteistönhoidon ja alueiden ylläpitopalvelun. Paikalla on myös Hankinta Sarastian edustaja kertomassa tarjouskilpailun teknisestä läpiviennistä. Tilaisuudessa käydään läpi markkinatilannetta ja eri toimintamalleja palvelun kilpailuttamiseen. Yritysten edustajat esittelevät tilaisuudessa palvelujaan ja toimintaansa. Heidän odotetaan myös tuovan esille näkemyksiään ja ehdotuksiaan palvelun toteutuksesta.

Uuden tarjouskilpailun perusteella solmittava sopimus Pyhtään kunnan kiinteistönhoitoon ja alueiden ylläpitopalveluun alkaa 1.6.2020.

Tervetuloa!

Talousarvio 2019, sisältää investointisuunnitelman

Käynnissä olevat kilpailutukset:

Paloaseman nosto-ovet. Tarjousten jättöaika päättyy 29.4.2019 klo 14.00.
Kaunissaaren laitureiden ankkurointi. Tarjousten jättöaika päättyy 29.4.2019 klo 14.00.