Yrittäjät

Yrittäjän asialla

Pyhtään strategian keskeinen osa on olla yritysystävällinen kunta. Tavoitteen toteutumiseksi kunta on tehnyt paikallisen yrittäjäyhdistyksen, Pyhtään yrittäjien, kanssa 4Y-sopimuksen (yrittäjyys ylös yhteiskunnassa yhteistyöllä) ja on muutenkin käytännön toiminnassa ottanut tavoitteen ohjenuorakseen.

Cursor Oy

Keskeinen yhteistyötaho yrittäjien asioissa on Kotkan-Haminan seudun kehitysyhtiö Cursor Oy, joka tarjoaa seudulla monenlaisia yrittäjäpalveluja.

Cursor palvelee Kotkan-Haminan seudun yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia yrityksen perustamisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Tarjolla on kattavasti yritystoiminnan perustamista ja kehittämistä tukevia palveluja muun muassa liikeidean ja rahoituksen suunnitteluun, liiketoimintasuunnitelman tekoon, yritystoiminnan käynnistämiseen, kansainvälistymiseen ja laajentamiseen liittyen. Meiltä saat apua myös yrityksen sukupolvenvaihdos- ja yrityskauppatilanteissa sekä innovaatioiden kaupallistamisessa.

Neuvontapalvelut ovat maksuttomia!

Tutustu Cursorin palveluihin: http://www.cursor.fi/
Ajanvaraus neuvontaan vaihteen kautta, avoinna arkisin 8–16:puh. 040 190 2500

Toimipisteet :
Kotka, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6
Hamina, Raatihuoneentori 16

Cursorin löydät myös Facebookista

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö on tuottanut elinkeino- ja kehittämispalveluja Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kunnille jo 25 vuotta. Cursor vastaa seudun kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun kehittämishankkeita. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.