• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Motellinrannan joulutori

Pyhtään kunta järjestää kokoperheen joulutapahtuman 16.12.2017 klo 10-14 Siltakylässä, Motellinrannassa.

MAKKARASALUUNA, KALA-AUTO, UUSI-PULLIS, LEIPÄÄ, LEIVONNAISIA, KÄSITÖITÄ, JOULUPUKKI, PERINTEISTÄ JOULUPUUROA, GLÛHWEINIÄ...

Kuninkaantie oli jo keskiajalla virallinen maantie ja  tärkeä kulkuväylä. Erilaiset vaikutteet ja tuotteet kulkeutuivat reitin varrelle Keski - Euroopasta aina Pyhtäälle asti. Niinpä nyt joulun alla täälläkin maistellaan Glühweinia ja herkuttellaan makkaroilla.

Kansainvälisiä vaikutteita maailmalta, paikallista lähiruokaa, jouluherkkuja, käsitöitä, joulukoristeita. Siitä koostuu tunnelmallinen joulun odotus Pyhtäällä. Tunnelman kruunaa omassa teltassaan lahjatoiveita kuunteleva Joulupukki kirjuritonttuineen. Tule Motellinrannan joulutorille nauttimaan tunnelmasta, ostoksille, herkuttelemaan tai vaan tutustumaan pyhtääläisiin ihmisiin ja ilmapiiriin. Motellinrannan joulutori on pääsymaksuton kokoperheen tapahtuma ja osa Pyhtään joulukalenteria. Tässä ulkoilmatapahtumassa voit kokea kiireettömyyttä nuotion lämmössä sekä jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja.

MYYJILLE:
Markkinamme ovat ulkomarkkinat ja myyjä tuo mukanaan oman myyntiteltan ja pöydät. Mukaan mahtuvat nopeimmin ilmoittautuneet myyjät. Myyntipaikka on maksuton, mutta oma teltta on välttämätön. Kahden ison telttakatoksen alla meillä on varattavissa pöytäpaikkoja kaikkein pienimmille tekijöille.

INFO
kunnanvirasto@pyhtaa.fi
p. 05 4601 5600

 

 Motellinrannan joulutori Facebookissa