• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Liikuntahaaste

   

JUHLAVUODEN LIIKUNTAHAASTEET       

Tee itsellesi hyvä palvelus ja tartu Pyhtään kunnan liikuntatoimen juhlavuoden haasteisiin! Hyvinvoinnin kulmakiviä ovat oikea ruokavalio, riittävä lepo ja päivittäinen liikunta.  Liikuntatoimen haasteissa haastamme jokainen itsemme; pystynkö haluanko, osaanko….KYLLÄ! Ota nyt haaste vastaan ja jos onnistut, niin osallistut upeiden liikunnallisten palkintojen arvontaan. Palkintoina mm. lahjakortteja Siriukseen, lahjakortteja urheiluliikkeisiin, pyöräilykypäriä, retkireppuja ynnä muita tavarapalkintoja. Oletko valmis, sillä haaste tulee tässä:

TAMMI-HUHTIKUU  
Kerää itsellesi sata liikuntasuoritusta tammikuun alusta huhtikuun loppuun. Suoritusten tulee kestää yhtäjaksoisesti vähintään puoli tuntia. Merkinnän voit tehdä omaan kuntokorttiisi joko itse (jos olet käynyt vaikka lenkillä) tai voit pyytää liikuntapaikoilta leiman listaasi.  Kuntokortin voit tulostaa, tai noutaa kunnanvirastolta, kirjastosta tai terveysasemalta. Kun sata suoritusta pamahtaa rikki, tuo täytetty kuntokortti kunnanvirastolle, viimeistään 5.5.2017 ja tartu seuraavaan haasteeseen….

TOUKO-HEINÄKUU  
Nyt haastetaan oikein kunnolla. Aikaa sataan liikuntasuoritukseen on toukokuun alusta heinäkuun loppuun, siis kuukausi vähemmän kuin ensimmäisessä haasteessa. Helppo nakki, kunhan vain päätät, että onnistut! Samat sävelet eli sata suoritusta, leima tai oma merkintä, voit tulostaa kuntokortin tai sen saa kunnanvirastolta, kirjastosta tai terveysasemalta. Ja palkinnot vain paranevat ja nyt myös huomio on taattu, sillä palkinnot jaetaan Saaristomarkkinoilla fanfaarien kera. Palauta täytetty kuntokortti kunnanvirastolle viimeistään  4.8.2017. Ja loppuvuodellekin riittää haastetta, totta kai mukana…

ELO-MARRASKUU  
Kolmas kerta toden sanoo. Aikaa on elokuun alusta marraskuun loppuun. Samoilla koordinaateilla mennään eli sata suoritusta, oma tai vieras merkintä, netistä voi tulostaa kuntokortin tai saat sen jo edellä mainituista paikoista. Ja kannattaa palauttaa kuntokortti 2.12.2017 mennessä kunnanvirastolle, sillä palkintoja riittää tähänkin arvontaan reilusti. Arvonta suoritetaan joulukuun ensimmäisellä viikolla.

Toivotamme jokaiselle rohkeutta tarttua haasteisiin.  Aina kannattaa liikkua ja joskus se liikkuminen voidaan myös palkita. Tärkeintä on kuitenkin hyvinvointi ja terveys! Tapaammehan juhlavuoden arvoinnoissa.

 

Pyhtään liikuntatoimen tiimi

Nana, Tiia, Hanna ja Tomi