• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Johtava sosiaalityöntekijä

Etsimme vireään joukkoomme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan
 

VASTAAMAAN:

  • vammaispalveluista

  • lastensuojelun johtavan sosiaalityöntekijän tehtävistä

  • lähiesimiestyöskentelystä
     

Tarjoamme innostavan työilmapiirin, panostuksen kehitykseen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyisen palkan. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuutta osittaiseen etätyöhön. Yhteistyö palveluntuottajamme Attendo Oy:n kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan suomalaisen sote-järjestelmän huipulle. Voit pitkälti vaikuttaa oman työsi sisältöön ja toiminnan kehittämiseen.

Pyhtää on aktiivinen noin 5 400 asukkaan kehitysmyönteinen kunta Etelä-Kymenlaaksossa, vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta. Pyhtää on historiallinen meripitäjä, joka tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille hyvinvointia ja elämyksiä. Olemme Suomessa tiennäyttäjä erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Palvelut tuotamme yhteistyössä Attendo Oy:n kanssa.

Pyhtään sosiaalipalveluissa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun sosiaalityöntekijä sekä neljä sosiaaliohjaajaa. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa avohuollon sosiaalityön, sosiaaliohjauksen, alkuarvioinnin sekä lastensuojelutyön lähiesimiestyöstä, asiakastyön ohjaamisesta ja palveluprosessien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä avohuollon toimintayksikössä. Työhön kuuluu päätösvalta vaativimmista lastensuojelutoimenpiteistä sekä valmistelu- ja esittelyvastuu eri oikeusasteille. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa osaltaan taloudesta ja raportoinnista ja toimii myös hyvinvointilautakunnan esittelijänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys, ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus lastensuojelun viranomaistehtävistä.

Sinulla on oikeus ammattihenkilönä harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia. Edellytämme sinulta hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä sosiaali- ja terveystoimen vaativiin tehtäviin. Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä, aktiivista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan sinulle eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan palkkatoiveet huomioiden. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Yllämainitut todistukset pyritään katsomaan jo haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe 7-15)

 

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Olli Nuuttila, puh. 043 820 1000 ja rehtori Sari Hakulinen p. 044 7676640.
www.pyhtaa.fi

 

Tehtävää haetaan sähköisesti TÄÄLTÄ.