• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Toimivat terveyspalvelut

Attendo Oy on vastannut pyhtääläisten terveyspalveluiden tuottamisesta yli kolme vuotta. Tämä on ollut pyhtääläisten kannalta onnistunut ratkaisu. Pyhtäällä saa avun nopeasti. Lääkärille sai viime vuonna kiireettömän ajan kuudessa päivässä, kiireellisissä tapauksissa samana päivänä.

Vaikka Siltakylän sote-keskuksen lääkäripalveluja on vahvistettu, ei se ole merkinnyt sitä, etteivät pyhtääläiset tarvittaessa pääsisi erikoissairaanhoidon piiriin. Lähetemäärät Carealle ovat jopa hieman kasvaneet.

Seuraamme vuosittain Attendon asiakkaiden tyytyväisyyttä Pyhtäällä. Olemme Attendon sopimukseen rakentaneet niin keppi- kuin porkkanaelementtejä varmistaaksemme hyvä palvelun pyhtääläisille. Ilahduttavaa on se, että keppiä (sanktioita) ei ole jouduttu käyttämään ja porkkana on toiminut. Olemme joka vuosi maksaneet sopimuksen mukaisen palkkion erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä. Tyytyväisyyttä seurataan samalla menetelmällä kuin aikanaan kunnan omaa asiakaspalvelutyytyväisyyttä. Viime vuonna terveyspalvelujen asiakkaat antoivat Attendolle arvosanan 4,81 (asteikko 1..5), mikä on huippuhyvä.

Erityisen ilahduttavaa pyhtääläisten veronmaksajien kannalta on se, että hinta, jonka Attendolle sosiaali- ja terveyspalveluista (mukaan lukien Carean kustannukset) maksamme, on edelleen alhaisempi kuin oman tuotantomme kustannukset vuonna 2014.

Sote-ulkoistus Pyhtäällä on ollut todellinen win-win-win -tapaus, jossa potilaat, veronmaksajat ja toimittaja ovat voittaneet.

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Sen jälkeen asioiden valmistelua.

Tiistai: Aamupäivällä tilipäätöksen valmistelua. Iltapäivällä kehitysprojektin valmistelua ja sen jälkeen yrittäjätapaaminen.

Keskiviikko: Uuden kunnantoimiston suunnitteluun liittyvä referenssikäynti Kouvolassa.

Torstai: Aamulla kiinteistökaupan allekirjoitustilaisuus. Aamupäivällä vielä kaukolämpöverkon yhteistyöpalaveri. Iltapäivällä valokuituverkkosuunnitelman esittely.

Perjantai: Aamulla Ekamin rehtorin tapaaminen. Muuten päivä varattu asioiden valmistelulle.

 

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Lisää uusi kommentti