• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Liikuntapaikka hiuskarvan varassa

 

 

Viikonlopulla kävelin iltalenkillä liikuntakeskus Pyroll-areenan ohi. Pihalla oli paljon autoja, varmaankin jokin peli meneillään. Muutenkin olen huomannut, että joka päivä hallilla on toimintaa. Kuka pelaa salibandya, kuka padel-tennistä tai sulkapalloa. Moni käy punttisalilla treenaamassa.

Hieno juttu, että kunnassamme on tällainen monitoimiliikuntahalli. Kaiken lisäksi kunta ei ole joutunut halliin investoimaan, vaan saanut päinvastoin myyntituloja maapohjasta.

Olisi voinut olla toisin.

Vuosina 2006-2007 suunniteltiin Sammalmetsän aluetta ja paikalla olleen ratsastusmaneesin tilalle haluttiin kaavoittaa rivitalotontteja. Paikallinen yrittäjä Reino Uusitalo ehdotti, että hän voisi ostaa maneesin ja remontoida siitä liikuntakeskuksen. Edellytyksenä että kunta myisi maapohjan ja mahdollistaisi kaavoituksella liikuntakeskuksen. Ensin kunnanhallitus hylkäsi maan ostotarjouksen liian alhaisena. Korotettu tarjous meni yhden äänen enemmistöllä läpi.

On pyhtääläisten etu, että meillä on käytettävissä monipuolinen sisäliikuntahalli. Tämä lisää kuntalaistemme terveyttä ja kuntamme vetovoimaa. Kaikin puolin hyvä asia.

Pienestä voi kuntalaisten palvelujen kehittyminen olla kiinni.

Hallin vieressä oleva rivitalotontti on vieläkin rakentamatta.

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Tämän jälkeen palvelustrategian tarkistuksen valmistelua. Iltapäivällä esimieskokous. Illalla kaavoitustoimikunta.

Tiistai: Aamupäivällä Kymenlaakson sote-kuntayhtymän perustamisen ohjausryhmä ja työpaja. Illalla Motellinrannan yritystilojen infotilaisuus yrittäjille.

Keskiviikko: Aamulla kehityskeskustelu. Iltapäivällä yrittäjätapaaminen.

Torstai: Aamulla työterveysasioita, muu päivä asioiden valmistelua.

Perjantai: Aamulla kehityskeskustelu. Iltapäivällä viestintätiimi.

 

Hyvää viikkoa kaikille!

Olli

Kommentit

koe

Lisää uusi kommentti