• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

HYVÄÄ PALVELUA PYHTÄÄLLÄ

Kysyimme marraskuun aikana, mitä mieltä pyhtääläiset ovat oman kuntansa tuottamista palveluista. Jokaiseen Pyhtään kotitalouteen lähetettiin kirje, jossa oli kertakäyttöinen tunnus mielipidekyselyyn netissä. Niille, joilla ei kotona ole nettiyhteyttä tarjottiin mahdollisuus antaa palautetta kirjastossa ja kirjastoautossa. 17% kotitalouksista vastasi mielipidetiedusteluun.

Kunkin palvelun osalta kysyimme kolmea asiaa: palvelun laatu, sen saatavuus/nopeus sekä asiakkaan kokema kohtelu palvelua tarjottaessa.  Näitä sai arvioida neliportaisella asteikolla: erittäin hyvä (4) – hyvä (3) – huono (2) – erittäin huono (1). Näin keskiarvo 2,5 vastaisi tuollaista neutraalia kokemusta. Yksittäisten palvelujen lisäksi kysyimme yleistyytyväisyyttä Pyhtään kunnan palveluihin.

Mitä pyhtääläiset vastasivat?

Yleisarvosana Pyhtään palveluihin oli 3,06. Selvästi siis positiivisella puolella, peräti 88% vastanneista antoi positiivisen arvion!

Selvästi tyytyväisimpiä oltiin kirjasto- ja kulttuuripalveluihin. Yli 90% vastaajista piti niitä hyvinä tai erittäin hyvinä. Myös terveyspalvelut, opetustoimi ja rakennusvalvonta saivat erinomaiset arviot.

Eniten parannettavaa meillä asiakkaidemme mielestä on sosiaalipalveluissa sekä nuorisopalveluissa. Yleinen siisteys sai vastaajilta risuja, tai ehkä roskia.

Mielestäni todella kannustavaa palautetta henkilöstöllemme on se, että kaikissa palveluissa koettiin saatu kohtelu positiivisemmaksi kuin kaksi muuta tekijää. Pyhtäällä palvelua tehdään suurella sydämellä!

Tämä oli tiettävästi ensimmäinen kerta Pyhtäällä, kun näin laajasti tiedustelimme tyytyväisyyttä kunnan toimittamiin palveluihin. Saimme myös runsaasti kirjallista palautetta pienistä isoihin asioihin. Näitä vielä analysoimme ja kehitämme toimintaamme palautteen pohjalta.

SUURI KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA ANNOITTE PALAUTETTA!

Tavoitteenamme on jatkossa kehittää kanavia kuntalaisten ja kunnan välisen vuorovaikutuksen edistämiseksi. Ensi vuonna näistä lisää.

 

Tällä viikolla ohjelmassa

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Sitten tapaaminen terveydenhuollon henkilöstöpalveluja toimittavan yrityksen kanssa. Puolilta päivin kulttuuriasiaa kulttuurisihteerin kanssa. Illalla valtuustokauden viimeinen kunnanvaltuuston kokous. HUOM: VALTUUSTON KOKOUS LÄHETETÄÄN SUORANA NETTIIN OSOITTEESSA http://www.livestream.com/pakkidartstv (pyhtääläinen Päkki Darts toimittaa koelähetyksen. Jos palvelulla on kysyntää, luomme pysyvämmän järjestelyn kokousten videoimiseksi).

Tiistai: Aamulla Cursorin ylimääräinen hallitus. Puolilta päivin vierailu yhteistyökumppanillemme Hoikuun Haminaan. Iltapäivällä Cursorin kehittämisjohtaja kylässä Pyhtäällä.

Keskiviikko: Aamulla kauppakirjan allekirjoitus. Sitten vierailu paikallisradion studiolla. Iltapäivällä hankintajärjestelmätoimittaja vierailulla.

Torstai: Aamulla ICT Kymi seurantakokous. Puolilta päivin yliopisto- ja ammattikorkeakouluyhteistyökysymyksiä käsittelevä tapaaminen Patruunantalolla.

Perjantai: Aamulla Invest in Finland Pyhtäällä, keskustellaan Pyhtään kehittämisprojekteista, Cursor mukana. Iltapäivällä joulukahvit kunnantalon henkilöstön kanssa.

 

Hyvää joulunalusviikkoa!

Olli