• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Vuotta 2017 Pyhtään kunnassa hallitsi Suomi 100 / Pyhtää 670 -juhlavuosi. Joka kuukaudelle oli juhlakalenterissa tapahtumia ja kuntalaiset olivat aktiivisesti mukana sekä järjestelyissä että osallistujina. Tältä osin vuosi onnistui hyvin.

Kuntalaisten saamat palvelut ovat toimineet hyvin. Se, ovatko asukkaamme tyytyväisiä palveluihin selviää heti vuoden alusta. Saamme silloin asukastyytyväisyystutkimuksen tulokset käyttöömme. Näistä raportoidaan sitten alkuvuodesta.

Kunnan organisaatiota muutettiin kesäkuun alusta, kun uudet valtuutetut astuivat valtaan. Yhdistimme opetus- ja nuorisolautakunnan ja sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdeksi hyvinvointilautakunnaksi. Saimme näin virtaviivaistettua organisaatiotamme entisestään.

Muuten vuotta on hallinnut maakunta- ja soteuudistus. Kiitettävästi olemme saaneet kokouskahveja tämän merkeissä nauttia. Toivottavasti ensi vuosi tuo selkeyden sote-tulevaisuuteen.

Kolme pyhtääläisittäin merkittävää hanketta on edennyt vuoden aikana: Motellinrannan kehitys, Versson kylpylähotellihanke sekä lentopaikka. Uskon, että näillä kaikilla on tulevaisuudessa iso rooli Pyhtään elinvoimaisuuden varmistamisessa.

Kunnan talous on nyt päättyvän vuoden osalta hyvällä mallilla ja kuntalaiset voivat tämän puolesta siirtyä rauhallisin mielin joulun viettoon.

 

Kiitän viikkopäiväkirjani lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikille iloista ja rentouttavaa joulun aikaa. Tuokoon vuosi 2018 onnellisuutta elämään.

Viikkopäiväkirja ilmestyy seuraavan kerran 2.1.2018.

Olli

 

 

Tällä viikolla ohjelmassa:

Maanantai: Aamulla kunnan johtoryhmä. Sen jälkeen tapaaminen tilintarkastajan kanssa. Iltapäivällä yhteistyötoimikunta ja tapaaminen kuntalaisen kanssa.

Tiistai: Aamulla Kotka-Hamina Kamppi Hub Connection -projektin ohjausryhmän kokous. Tämän jälkeen Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöfin eläkekahvit. Iltapäivällä asukastyytyväisyystutkimuksen seurantakokous ja lentopaikan kehittämistä koskeva kokous.

Keskiviikko: Helsinki-päivä.

Torstai-Perjantai: Viimeiset tehtävät ennen joulua.

 

Lisää uusi kommentti