Kirjasto

Pyhtään kirjasto

Kirjasto

Aukioloajat

Kirjasto palvelee omatoimisesti joka päivä kello 7.00 - 20.00. Omatoimiaikana pääset sisään kirjautumalla ulko-ovella kirjastokortillasi ja siihen liitetyllä
nelinumeroisella tunnusluvulla (PIN-koodi). 

Henkilökunta palvelee seuraavasti:

Maanantai 12 - 19
Tiistai 12 - 19
Keskiviikko 10 - 16
Torstai 12 - 19
Perjantai 10 - 16
Arkipyhien aattoina 10 - 14

 

Kirjaston joulunavaus torstaina 30.11.

Joulukausi avataan kirjastossa torstaina 30.11. Jouluisissa tunnelmissa ollaan klo 12-19. Asiakkaat saavat koristella kirjaston joulukuusen, ja lapsille ja lapsenmielisille on järjestetty satusuunnistus, jonka osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Suunnistamaan pääsee koko päivän ajan. Jouluisia satuhetkiä järjestetään pitkin päivää. Puuroa tarjotaan klo 13-16, ja pikkujoulubingo pyörähtää käyntiin klo 13. Bingossa on tavarapalkintoja.

 

Maammetaulu – aikamatka satavuotiaaseen Suomeen torstaina 14.12. klo 18

Maammetaulu-kirjan kirjoittaja Ville Vanhala esittelee teosta kirjaston monitoimitilassa torstaina 14.12. klo 18 alkaen. Tilaisuudessa näytetään myös Maammetaulu-elokuva, jonka kesto on 20 minuuttia. Elokuvan on tuottanut Banja Media, ohjannut Juha Metso, kuvanneet Juha Metso ja Mika Rokka ja käsikirjoittanut Ville Vanhala. Tilaisuudessa on mahdollisuus hankkia Maammetaulu-kirja omaksi (käteismyynti). Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

 

Kirjojen suomi 2017

Kirjojen Suomi on maamme itsenäisyyden juhlavuoden suuri kirjallisuushanke, joka tutkii mitä itsenäisyyden ajan kirjat kertovat maastamme, ja kuinka asiat ovat muuttuneet aikojen saatossa. 

Suomi täyttää sata vuotta. Millainen Suomi välittyy kaunokirjallisuudestamme sadan vuoden ajalta? Ylen monikanavainen Kirjojen Suomi -kokonaisuus vastaa tähän kysymykseen ja tarjoaa kirjallisuudesta 101 radio-ohjelmaa, 111 tv-ohjelmaa, podcasteja sekä suuren verkkosivuston.

Kirjojen Suomi yllyttää suomalaisia lukemaan lisää kaunokirjallisuutta. Ylen toimittajat Seppo Puttonen ja Nadja Nowak valitsivat sata kirjaa itsenäisyyden ajalta, yhden jokaiselta vuodelta. Lähes kaikki teokset on luettavissa e-kirjoina Kansalliskirjaston Kirjojen Suomi -verkkokirjastosta. Mukana on myös kirjoja, joita ei enää muualta löydy.

Kaikki Kirjojen Suomi -hankkeen sisällöt ja linkit e-kirjoihin löytyvät osoitteesta yle.fi/aihe/kirjojensuomi. 

 

 

Yhteystiedot

Pyhtään kirjasto
Huutjärventie 30
49210 Huutjärvi

Puhelin:
040 710 4685 / lainaus, neuvonta
040 025 6121 / kotipalvelu

sähköposti: kirjasto@pyhtaa.fi

 

Linkkejä

Kyyti.fi
Tiedonhaku, varaukset, lainojen uusinnat

Käyttösäännöt

Lehdet

Liikuntavälinelainaus

Maksut

Näyttelyt

Satutuokiot