Kirjasto

Pyhtään kirjasto

Kirjasto

Aukioloajat

Kirjasto palvelee omatoimisesti joka päivä kello 7.00 - 20.00. Omatoimiaikana pääset sisään kirjautumalla ulko-ovella kirjastokortillasi ja siihen liitetyllä
nelinumeroisella tunnusluvulla (PIN-koodi). 

Henkilökunta palvelee seuraavasti:

Maanantai 12 - 19
Tiistai 12 - 19
Keskiviikko 10 - 16
Torstai 12 - 19
Perjantai 10 - 16
Arkipyhien aattoina 10 - 14

 

Sata vuotta sapuskaa 23.3.
Sata vuotta sapuskaa -tilaisuus järjestetään kirjaston monitoimitilassa torstaina 23.3. klo 15 - 18. Kyseessä on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, johon voin tulla oman aikataulunsa mukaan. Tule keskustelemaan ruoasta, ruoanlaitosta ja ruokamuistoistasi. Jos sinulla on resepti, jonka haluat jakaa muiden kanssa, ota se mukaasi. Tervetuloa!

 

 

Näyttelyt kirjaston monitoimitilassa
Kirjaston monitoimitila on kevätlukukaudella 2017 osittain Huutjärven koulun käytössä. Tämän vuoksi monitoimitilassa olevia taidenäyttelyitä pääsee katsomaan seuraavasti: ma-ke klo 15 lähtien, to klo 12 lähtien, pe klo 13 lähtien.

 

Kirjojen suomi 2017

Kirjojen Suomi on maamme itsenäisyyden juhlavuoden suuri kirjallisuushanke, joka tutkii mitä itsenäisyyden ajan kirjat kertovat maastamme, ja kuinka asiat ovat muuttuneet aikojen saatossa. 

Suomi täyttää sata vuotta. Millainen Suomi välittyy kaunokirjallisuudestamme sadan vuoden ajalta? Ylen monikanavainen Kirjojen Suomi -kokonaisuus vastaa tähän kysymykseen ja tarjoaa kirjallisuudesta 101 radio-ohjelmaa, 111 tv-ohjelmaa, podcasteja sekä suuren verkkosivuston.

Kirjojen Suomi yllyttää suomalaisia lukemaan lisää kaunokirjallisuutta. Ylen toimittajat Seppo Puttonen ja Nadja Nowak valitsivat sata kirjaa itsenäisyyden ajalta, yhden jokaiselta vuodelta. Lähes kaikki teokset on luettavissa e-kirjoina Kansalliskirjaston Kirjojen Suomi -verkkokirjastosta. Mukana on myös kirjoja, joita ei enää muualta löydy.

Kaikki Kirjojen Suomi -hankkeen sisällöt ja linkit e-kirjoihin löytyvät osoitteesta yle.fi/aihe/kirjojensuomi. 

 

 

Yhteystiedot

Pyhtään kirjasto
Huutjärventie 30
49210 Huutjärvi

Puhelin:
040 710 4685 / lainaus, neuvonta
040 025 6121 / kotipalvelu

sähköposti: kirjasto@pyhtaa.fi

 

Linkkejä

Kyyti.fi
Tiedonhaku, varaukset, lainojen uusinnat

Käyttösäännöt

Lehdet

Liikuntavälinelainaus

Maksut

Näyttelyt

Satutuokiot