• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Valvojan toimi, Pyhtään kunta

27.02.2020

Haluaisitko sinä työskennellä Suomen moderneimmassa kunnanvirastossa järven rannalla? PYHTÄÄ on aktiivinen ja kehitysmyönteinen noin 5200 asukkaan hyvän elämän kunta Etelä-Kymenlaaksossa Suomenlahden rannalla noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Pyhtään kunta julistaa haettavaksi valvojan toimen.

Valvojan tehtäviin kuuluu vastata Pyhtään kunnan Alueiden ylläpitopalveluiden ja Kiinteistöjen huoltopalveluiden järjestämisestä ja palvelusopimuksien valvonnasta sekä kiinteistöjen ja kunnallistekniikan ylläpitokorjausten tilaajatehtävistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu rakennustarkastajan lomien sijaisena toimiminen ja teknisen toimen asiakaspalvelu.

Toimeen valittavalta edellytetään ammattikorkeakoulun rakennustekniikan koulutusohjelman mukainen tutkinto tai aikaisempi teknillisen koulun rakennusosastolla suoritettu teknikon tutkinto ja perehtyneisyyttä kunnallis- ja talonrakennustekniikkaan.

Arvostamme aiempaa kokemusta alueidenhoitoon sekä kiinteistöjen huoltopalveluihin liittyvistä tehtävistä, talotekniikasta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, oma-aloitteellisuutta, oikeaa asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti ja virassa sovellamme 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

 

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 23.3.2020 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@pyhtaa.fi.

Lisätietoja: tekninen johtaja Janne Kaulio p. 044 357 5503

 

www.pyhtaa.fi/valvoja