• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Uudet aikataulusivustot ilmestyivät

29.11.2017

Kotkan seudun bussiliikenne ”juhlistaa” itsenäisyyspäivää julkistamalla aivan uudet aikataulusivustot. Sivuja on valmistettu yli vuoden verran ja ensimmäisenä tiedotteena on sopivasti juuri itsenäisyyspäivän linja-autoliikenne Etelä-Kymenlaaksossa.

Tarve uusille sivustoille on ollut jo pitkään. Edelliset ovat yli 10 vuotta vanhoja ja ne ovat toimineet mobiililaitteilla huonosti. Älypuhelimien ja tablettien yleistymisen myötä on myös bussiaikatauluja haettu yhä enemmän aivan muilla välineillä kuin perinteisillä tietokoneilla. Kotkan Meripäivillä otettiin käyttäjistä ensimmäinen laaja otanta ja yli 65% kaikista aikataulun etsijöistä käytti mobiililaitteita. Sattumanvarainen kokeilu aamulla 27.11. antoi mobiililaitteiden tulokseksi jopa 92%.

”Nyt ilmestyvät aikataulusivut ovat iso askel uuden tekniikan suuntaan” sanoo Kotkan kuljetuspäällikkö Simo Virtanen.

”Meillä on linkit myös erilaisiin hakupalveluihin, jotka ovat kehittyneet paljon viime aikoina. Tarve hakea perinteisiä aikatauluja netistä ei kuitenkaan ole kadonnut, joten molemmat asiat ovat selkeästi esillä” jatkaa Virtanen.

Sivuilla on aikataulut entiseen tapaan Kotkasta, Haminasta ja Pyhtäältä sekä myös Miehikkälä-Virolahti alueelta. Karttojen määrää on lisätty, samoin kuin niiden tulostettavuutta.

Myös kaukoliikenne Kotkasta ja Haminasta, lipputuotteet, hakukoneet ja myös eri alueiden palvelulinjojen liikenne löytyy sivuilta.

Sivujen ulkoasun on suunnitellut kotkalainen Nadja Kuukka mainostoimisto Henrietasta ja julkistaminen/käyttöönotto tapahtuu keskiviikkona 29.11.2017. Tämä ei vaadi käyttäjiltä mitään toimenpiteitä, vaan vanhat nettisivut siirtyvät automaattisesti uusiin.

Sivuston pysyvänä osoitteena tulee olemaan

www.kotkanaikataulut.fi

 

Kotkassa 28.11.2017
Raimo Oksala, joukkoliikennetiedotus

 

Joukkoliikenteen tiedotuksesta vastaa Raimo Oksala
Henrietta Mediat Oy:stä, puh. 0400 659 487 tai 05 2601 450

 

Mainostoimisto 
Henrietta Mediat Oy

Uunilinnuntie 3, 48230 KOTKA
Puh. 0400 659 487
mainostoimisto@henriettamediat.fi