• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Tiedote 23.5.2018 / Nuorisotilat

23.05.2018

PYHTÄÄN KUNNAN NUORISOTILOIHIN ON SUUNNITTEILLA MONIPUOLISTA TOIMINTAA

Siltakylän uuteen nuorisotilaan on suunniteltu monipuolista toimintaa. Avoimen nuorisotoimen lisäksi sinne tulee bänditila, pyöräpaja ja mopotalli. Myös muita toimintoja on suunnitteilla, esimerkiksi perhekeskustoiminta ja ohjaamo tulevat sijoittumaan uuteen nuorisotilaan.

Muutostyöt tulevassa tilassa ovat jo hyvässä vaiheessa. Muutostöiden yhteydessä entisistä Salen tiloista on löytynyt pieni määrä pieneläinten jätöksiä. Asiaan on tartuttu ripeästi ja kunta on ollut yhteydessä vuokranantajaan ja tehnyt reklamaation. Vuokranantaja vakuuttaa tilojen olevan kunnossa. Entisen Salen tilat kuitenkin puhdistetaan huolella ja asianmukaisesti. Tällä toimenpiteellä kunta haluaa varmistaa sen, että nuorisotilat ovat kaikin puolin turvalliset käyttää, onhan kyseessä lasten ja nuorten hyvinvointi.

Siltakylän nuorisotilat ovat kunnalle tärkeä asia ja se, että tilat saataisiin muutostöiden myötä lasten ja nuorten käyttöön. Sen vuoksi kaikki tiloihin liittyvät seikat on otettu ja otetaan tarkasti huomioon.

Meille on äärimäisen tärkeää, että lapsille ja nuorille suunnatut tilat ovat kaikin puolin turvalliset, toteaa nuoriso- ja liikuntasihteeri Nana Toivonen.

Kun puhdistustyöt on tehty, pääsemme tarkemmin suunnittelemaan toiminnan käynnistystä.

 

Lisätietoja:   Rehtori Sari Hakulinen 044 767 6640, sari.hakulinen@pyhtaa.fi

                     Nuoriso- ja liikuntasihteeri Nana Toivonen, 040 710 4681, nana.toivanen@pyhtaa.fi