• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Tiedote 22.1.2018

22.01.2018

Pyhtää selvittää vaihtoehtosia tiloja laajennettuun nuorisotoimintaan

Pyhtään kunta selvittää kunnalle tarjottua uutta vaihtoehtoa nuorisotoiminnan tiloiksi, joissa voitaisiin myös harjoittaa mopopajatoimintaa kunnan omana toimintana. Hieman ennen tämän toiminnan ajateltua käynnistämistä teollisuusneuvos Reino Uusitalo tarjosi kunnalle tiloja vuokrattavaksi nuorisotoimen käyttöön niin kutsutusta Pantsun talosta. Asiaa halutaan nyt selvittää yhtenä mahdollisuutena.

Kunnan oli tarkoitus jatkaa mopopajatoimintaa keskeytyksettä uusissa tiloissa sopimuksen päätyttyä Kasvajat ry:n kanssa. Toimintaa suunniteltiin käynnistettäväksi, kun Reino Uusitalo ilmoitti ostaneensa Pantsun talon ja tarjosi kunnalle mahdollisuuden vuokrata tiloja kiinteistöstä nuorisotoiminnalle. Tämä mahdollisuus halutaan nyt selvittää.  

- Otamme huomioon kaikki vaihtoehdot ja selvitämme parhaillaan Uusitalon tarjoamaa mahdollisuutta, toteaa rehtori Sari Hakulinen.

Tavoitteena on tarjota nuorille turvallinen paikka harrastaa, johon on helppo tulla. Harrastusmahdollisuuksia pyritään tarjoamaan monipuolisesti ja entistä laajemmin mopojen ja koneiden rassauksesta pelien pelaamiseen, mahdollisesti myös bänditoimintaa.

- Käynnistämme laajennetun nuorisotoiminnan mopopajatoimintoineen mahdollisimman pian, kun tiloista on tehty päätös, jatkaa Hakulinen.

Tämä vuosi on nimetty Pyhtäällä lasten ja nuorten teemavuodeksi. Yksi keskeinen asia on lasten ja nuorten hyvinvointi ja siihen kunta panostaa muun muassa kehittämällä nuorisotoimintaa yhteistyössä nuorten kanssa.

Lisätietoja:   Rehtori Sari Hakulinen 044 767 6640, sari.hakulinen@pyhtaa.fi