• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Pyhtään nuorisotoimen tiedote 31.1.2018

31.01.2018

Pyhtään kunnan nuorisotoimi tiedottaa

Nuorisotoimi on vuokrannut ns. entisen Salen tilat mopotallin tiloiksi sekä nuorisotilaksi. On aloitettu  suunnittelutyö, mikä on jo merkittävä osa uuden nuorisotilan toimintaa. Nyt tiloihin tehdään tarvittavia muutostöitä, toimivan ja viihtyisän nuorisotilan luomiseksi sekä mm. tulitöiden teon mahdollistamiseksi. Mahdollisesti tilaan rakentuu myös bänditila innokkaille muusikoille. Nuoret pääsevät osallistumaan suunnittelutyöhön sekä mm. sisustustöihin esim. Work Pilots -sovelluksen kautta kunhan muutostyöt ovat valmiina.

Huutjärven koulun yläasteen nuorille tehdään myös kysely, jossa he pääsevät vaikuttamaan uuden nuorisotilan toimintaan. Nuorisotoimi perustaa myös ryhmän, jossa nuoret pääsevät kehittämään ja vaikuttamaan nuorisotilojen toimintaan mm. tilan aukioloihin. Nuorisotoimi on pyytänyt Nuorisovaltuustoa nimeämään edustajat tähän toimintaryhmään.

Uuteen nuorisotilaan siirtyy joitain toimintoja Huutjärven Nuokkarilta, osa toiminnoista pysyy Nuokkarilla ennallaan. Toiminta suunnitellaan yhdessä toimintaryhmän nuorten kanssa.  Järjestöt ja esimerkiksi seurakunta ovat tervetulleita käyttämään tilaa päiväaikaan. Nuorisotoimi avaa tilat nuorille heti, kun tilan muutostyöt on tehty. 

Lisätietoja antaa nuorisonohjaaja Tommi Paju p.  040 710 4747,  tommi.paju@pyhtaa.fi